Organic & Natural
100% Greenwash Free
Door kappers voor kappers
Review Logo @
TRAINING
0
Organic & Natural
100% Greenwash Free
Door kappers voor kappers

Detox Klei voor vettig haar

Productomschrijving

Detox klei voor vettig haar

Bereidt het haar voor om de natuurlijke kleuring te ontvangen, normaliseert de hoofdhuid die te kampen heeft met overtollig talg of veel transpiratievocht.

We gebruiken deze maskers/peelings:

- Voor het eerste gebruik van een plantaardige kleuring: het reinigt/verwijdert de resten van giftige stoffen die aanwezig zijn in/bij de haarwortel. Het maakt een regelmatige kleurglans mogelijk en verbetert de fixatie van de plantaardige kleurstof.

- Voor alle hoofdhuidproblemen: Reinigt de hoofdhuid grondig en maakt deze op lange termijn gezonder.

- Van oudsher gebruikt om het lichaam te reinigen: Wist u dat de meeste giftige stoffen van het lichaam worden opgeslagen in haarwortels? Eén keer per jaar te gebruiken als onderhoudsbehandeling/kuur.

- Om de oorspronkelijke eigenschappen van het haar te herstellen: het haar wordt geregenereerd, verstevigd en krijgt bij elke toepassing weer meer kracht terug.

Belangrijkste werkzame stof:
Ghassoul: voor de gevoelige huid en hoofdhuid die te kampen heeft met licht vette of droge neigingen, werkt herstellend, normaliserend, brengt natuurlijk evenwicht terug

De zakken zijn verkrijgbaar voor salongebruik in 400gr verpakkingen + in 200gr verpakkingen om de kuur thuis voort te kunnen zetten.

Verkoopprijs 200gr €29,95

Eerder door jou bekeken: