Organic & Natural
100% Greenwash Free
Door kappers voor kappers
Review Logo @
TRAININGEN
0
Organic & Natural
100% Greenwash Free
Door kappers voor kappers

Lashilé Good Sun 60pcs

Lashilé Good Sun 60pcs
Productomschrijving

HET GEHEIM VAN EEN GOUDEN EN GEBRONSDE HUID, HET HELE JAAR DOOR!

Deze vitamine gummies die speciaal zijn ontworpen om het hele jaar door een gebruinde huid te krijgen en te houden. Ze zijn ontworpen om je kleurtje een boost te geven!

Ze zijn vegan, vrij van kunstmatige kleurstoffen en gemaakt in Frankrijk. Onze gummies zijn samengesteld met een complex van essentiële planten fyto pigmenten zoals Beta-Caroteen, Lycopeen, Luteïne en Vitamine E: essentiële voedingsstoffen om je kleur te optimaliseren!

WERKZAME BESTANDDELEN: 

LYCOPEEN:
Lycopeen is een natuurlijk bruinende pigment booster! Uitstekende antioxidant welke de huid beschermt tegen de zon en de aanmaak van melanine stimuleert; het pigment dat verantwoordelijk is voor het bruinen van de huid.

BETA-CAROTEEN:
Beta-caroteen is een natuurlijk fyto pigment. Het is een wonderbaarlijk ingrediënt om de huid voor te bereiden op de zon! Het versnelt het aanmaken van pigment, en dus het bruinen, terwijl het de huid beschermt tegen veroudering. Beta-caroteen versterkt ook de nagels en maakt het haar glanzend. Voorkomt zonnebrand, irritatie en roodheid door UV-blootstelling.

LUTÉINE:
Een natuurlijk plantaardig antioxidant pigment dat blauw licht uit UV-stralen filtert. Dit verhoogt de tolerantie voor de zon en beschermt de huid en ogen tegen de UV-stralen van de zon.

VITAMINE E:
Een antioxidant die beschermt tegen veroudering en een ontstekingsremmend effect heeft. 

KOPER:
Koper is een essentieel spoorelement voor ons lichaam. Het is een bruiningsversneller, een antioxidant die helpt tegen vroegtijdige veroudering van cellen en zorgt voor behoud van pigmentatie van huid en haar.

SELENIUM:
Selenium beschermt tegen zonverbranding, vergemakkelijkt het bruinen en vertraagt ​​huidveroudering door de werking van vrije radicalen tegen te gaan. Selenium help tegen rimpels, droogheid en bevordert de schoonheid van haar en nagels.

De gummies zijn gearomatiseerd met natuurlijke perzik aroma's, die zorgen voor een fruitige smaak waar je dol op zult zijn! SLECHTS 4 CALORIEËN PER GUMMIE.

  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Ook geschikt voor onder de zonnebank
  • Bereidt voor, versnelt en verlengt de bruining
  • Bevat fyto pigmenten en vitamines
  • Geschikt voor dames en heren

TIPS VOOR GEBRUIK
Neem 2 gummies per dag waar en wanneer je maar wilt!
Programma van 30 dagen (fles van 1 maand). Er zitten 60 gummies in een flacon.

Good Sun Self Tanning Vitamins geven resultaten vanaf de eerste maand. Voor langdurige resultaten raden we een kuur van 2 of 3 maanden aan. Resultaten verschillen van persoon tot persoon.

Voorzorgsmaatregelen voor gebruik
Bewaar op kamertemperatuur op een schone en droge plaats.

Adviesverkoopprijs: nu tijdelijk €20,00

Productspecificaties

EAN
7061116013820

Eerder door jou bekeken: