Merken

Wij zijn trots dat we in de korte tijd van 2 jaar nu meerdere prachtige merken in de Benelux mogen vertegenwoordigen. Het is voor ons vanuit passie ontstaan om de mooiste en meest zuivere merken te zoeken en die vervolgens naar Nederland te halen.

Vanuit Frankrijk Marlie Bio, een proteïne rijke lijn die het erg goed doet bij Europese krulharen die proteïne nodig hebben, maar zeer zeker ook als gezonde reiniger voor het hele gezin. Een compact gamma met verzorging, styling en serums voor hoof/haar problematiek. De gehele lijn is ecocert gecertificeerd.

Chromalya is het tweede merk wat wij vanuit Frankrijk naar Nederland hebben gehaald. Chromalya is een fantastische verzorging, maar vooral styling lijn die geheel eco-gecertificeerd is. Chromalya is een complete en passende oplossing voor salons / kappers die volledig bio/eco willen zijn. Chromalya beschikt over een breed gamma aan plantenkleuringen naast haar verzorgingslijn.

Vanuit Engeland werken we heel nauw samen met Tabitha James Kraan. Een Engelse passionele kapster met een Nederlandse man. Samen hebben zij de gehele lijn van TJK opgezet. Deze lijn is geheel proteïne vrij en schoon. De producten onderscheiden zich door het exceptionele hoge rijkheid van de producten. Het betreft hier uitsluitend een verzorgingslijn.

In samenwerking met onze partner Orli die uit Edinburgh komen hebben we een haar massage oliekaars ontwikkeld. Deze kaars wordt in de salons aangeboden als treatment. De kaars smelt, en de olie wordt warm op de scalpen gegoten met massage. Een heerlijke wellness behandeling voor iedere salon.