BIO HAIR

Ons assortiment van 100% natuurlijke plantaardige kleuren 4 SEASONS bestaat uit 12 complementaire tinten gerelateerd aan de maanden en seizoenen, variërend van de heetste tot de koudste. Ons assortiment is uitsluitend gemaakt op basis van planten, bloemblaadjes, bloem stampers, specerijen, vruchten geplet tot een ultra fijn poeder.

Het is verrijkt met 4 SEASONS MIX, onze fantastische biologische mix, met name gebaseerd op plantaardige oliën en aloë vera om de voorbereiding voor nog meer comfort, glans en hydratatie te geleren.

Met 12 jaar ervaring in 100% plantaardige kleuring hebben we onze recepten voor plantenpoeders ontwikkeld zodat ze onze klanten volledige tevredenheid geven.

Ons assortiment kleuren en verzorgen "4 seizoenen" is zeer eenvoudig te implementeren! Het maakt het mogelijk om in zeer weinig producten aan de verschillende behoeften van het dagelijks leven te voldoen! Het garandeert u eenvoud en gebruiksgemak, een zeer innovatieve formulering en zorgt voor de duurzaamheid van uw kleuren!