ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS

BIO HAIR

De essentie van de natuur omarmen

Bio Hair is er trots op dat het een volledig ecogarant gecertificeerd kappersmerk te zijn dat zich toelegt op het leveren van uitzonderlijke verzorgings- en stylingproducten. Met een sterke nadruk op formules van hoge kwaliteit en een divers aanbod van kleuringen op plantaardige basis, is Bio Hair een vertrouwde naam in de industrie geworden. De passie van Bio Hair ligt in het benutten van de kracht van de natuur om haarverzorgingsoplossingen te creëren die niet alleen jouw schoonheid verbeteren, maar ook prioriteit geven aan het welzijn van onze planeet. Door middel van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling heeft Bio Hair een collectie samengesteld waarin doeltreffendheid en duurzaamheid naadloos in elkaar overgaan.

Als het aankomt op hoogwaardige verzorging, is Bio Hair ongeëvenaard. De producten zijn zorgvuldig samengesteld met natuurlijke en organische ingrediënten die je haar van binnenuit voeden. Of je nu op zoek bent naar diepe hydratatie, intens herstel of zachte reiniging, onze diverse shampoos, conditioners en behandelingen komen tegemoet aan elk haarprobleem. Elk product is zorgvuldig gecreëerd om zichtbare resultaten te leveren zonder afbreuk te doen aan de gezondheid van je haar of het milieu.

Plantenkleuringen doordrenkt met botanische extracten

Maar de toewijding van Bio Hair aan uitmuntendheid stopt niet bij verzorging alleen. Bio Hair erkent het belang van zelfexpressie en individualiteit. Daarom hebben we een breed scala aan kleuringen op plantaardige basis samengesteld om te voldoen aan jouw unieke stijlvoorkeuren. Van levendige tinten tot subtiele highlights, De kleuringen zijn doordrenkt met botanische extracten die niet alleen zorgen voor prachtige kleuren, maar ook je haar voeden en beschermen tijdens het kleuringsproces.

Ervaar de transformerende kracht van de natuur

Bij Bio Hair staat duurzaamheid centraal bij alles wat we doen. Bio Hair streeft ernaar om de ecologische voetafdruk te minimaliseren door het gebruik van milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen en het implementeren van verantwoorde productiepraktijken. Door Bio Hair te steunen, investeer je niet alleen in de gezondheid van je haar, maar draag je ook bij aan het behoud van onze planeet.

Ervaar de transformerende kracht van de natuur met Bio Hair. Verbeter je haarverzorgingsroutines met onze hoogwaardige producten en ontdek de talloze mogelijkheden die onze kleuringen op plantaardige basis bieden. Ga met ons mee op deze reis naar een groenere en mooiere toekomst.

Bio Hair is met honderden Salons reeds actief in de volgende landen:

  • Benelux
  • Frankrijk
  • Luxemburg
  • Guadeloupe
  • Zwitserland

Meer informatie over Bio Hair kun je vinden op de officiële website: www.biohair.fr