ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS

WEBSHOP


Registreer nu voor exclusieve toegang tot professionele haarproducten

Ben je reeds klant en wil je direct tot bestellen overgaan?  klik hier

Om toegang te krijgen tot ons exclusieve assortiment professionele haarverzorgingsproducten, vragen wij je eerst jouw salon bij ons te registreren. Registratie neemt slechts enkele minuten in beslag. Wij ontvangen graag de volgende gegevens over jouw salon:

  • Bedrijfsnaam en adres
  • Contactgegevens (telefoon en e-mail)
  • Naam eigenaar/manager
  • KvK nummer
  • Website

Zodra jouw registratie is goedgekeurd, ontvang je inloggegevens om toegang te krijgen tot onze online product catalogus waarna je bestellingen kunt plaatsen.

Premium producten alleen voor professionals

Als professional in de haarverzorgingsindustrie begrijp je hoe belangrijk het is om alleen producten van de hoogste kwaliteit te gebruiken voor je klanten. Jouw reputatie en bedrijf hangen af van het leveren van eersteklas service en resultaten bij elke knipbeurt, kleur of stijl. Daarom beperken we de toegang tot onze exclusieve productlijnen tot geverifieerde salon professionals.

Door middel van ons selectieve registratieproces geven we goedgekeurde kappers en saloneigenaren toegang tot ons brede assortiment professionele haarverzorgingsmerken en tools die niet beschikbaar zijn voor het grote publiek. Zodra je registratie geaccepteerd is, krijg je toegang tot een portal die alleen voor leden toegankelijk is. Hier kun je onze nieuwste collecties bekijken, bestellingen plaatsen en speciale prijzen zien die alleen beschikbaar zijn voor insiders in de branche.

We zijn er trots op dat we tegemoet komen aan de meest veeleisende smaak van zowel stylisten als klanten. Onze producten zijn ontworpen om je creativiteit te stimuleren en 100% tevredenheid te garanderen voor iedereen die in jouw stoel zit.