ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS

VERZENDEN & RETOURNEREN

Verzenden

Verzenden: Wij verzenden onze orders op maandag, woensdag en vrijdag. Ons streven is om u order binnen 1 tot 3 werkdagen bij u te bezorgen. Wij zijn hiervan wel afhankelijk van onze vervoerder (DHL).

Retourneren

Retourneren:
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected] . U kunt uw retour aanmelden door een mail te sturen naar [email protected]

Na goedkeuring ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging van u retour.

Er moet bij retourzendingen worden voldaan aan de volgende eisen:
* Er moet uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling een melding gemaakt zijn dat u deze wil retourneren aan ons.
* De retour artikelen dienen goed verpakt ongebruikt, onbeschadigd, onbeschreven in originele verpakking te worden geretourneerd op de door ons aangegeven wijze.
* De bestelling dient binnen 14 werkdagen na het melden van u retour te worden geretourneerd.
* Het order-nummer dient duidelijk zichtbaar te worden aangebracht.
* Problemen met de verzending bij of door het bedrijf dat zorg draagt voor de verzending naar ons, zijn voor risico van de klant. Om problemen over o.a. het wel of niet ontvangen van retourzendingen tegen te gaan adviseren wij U de retourzending aangetekend en voldoende verzekerd te versturen.

Zendingen zonder order-nummer en/of ongefrankeerde zendingen worden geweigerd!

Indien de goederen per post worden teruggestuurd dient u ervoor te zorgen dat het pakket voldoende gefrankeerd is. De portokosten zullen niet worden vergoed. Green Hair Distribution behoudt het recht om slechts een deel van het bedrag te crediteren wanneer het vermoede bestaat dat de producten reeds zijn gebruikt of na ontvangst zijn beschadigd. U kunt dit voorkomen indien u de producten uitsluitend test zoals u dat in een winkel zou doen, en ongebruikt en in de originele verpakking retourneert.
In verband met de administratieve afhandeling zal het te crediteren bedrag zo snel mogelijk, maar in elke geval binnen 14 werkdagen na ontvangst van u order worden terug geboekt. Voor het terugzenden van de goederen zie ook onze retourprocedure.

Verkeerd geleverd
Indien er producten verkeerd geleverd zijn kunt u door middel van het sturen van een mail ([email protected]) dit aan ons melden. U dient binnen 14 dagen uw manco te melden.