ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
BLOG

BLOG

Green Hair Distribution

 • De waarheid over 'groene' haarverf: waarom groen niet altijd groen is 07 Feb

  BLOG De waarheid over 'groene' haarverf: waarom groen niet altijd groen is

  Je bent kapper, hebt je eigen salon, geeft om het milieu en wilt milieuvriendelijke keuzes maken binnen je bedrijf. Dus ook op het gebied van haarkleuringen kies je voor plantaardige haarverf, omdat dat de natuurlijke, duurzame optie lijkt. Maar heb je weleens kritisch naar deze producten gekeken en jezelf afgevraagd wat er nu eigenlijk in zit?

 • De gevaren van chemisch kleuren & waarom je beter kunt kiezen voor natuurlijk 06 Dec

  BLOG De gevaren van chemisch kleuren & waarom je beter kunt kiezen voor natuurlijk

  Als professionele kapper streef je ernaar om je klanten de beste ervaring en resultaten te geven. Maar heb je wel eens nagedacht over de mogelijk gevaarlijke effecten van de chemische haarkleurmiddelen die je gebruikt? Natuurlijke haarkleuringen op basis van plantenpigmenten en mineralen bieden een veilig en gezond alternatief.

 • Milieuvriendelijke haarverzorging 06 Dec

  BLOG Milieuvriendelijke haarverzorging

  Heb je ooit naar de ingrediëntenlijst van je shampoo en conditioner gekeken en je afgevraagd wat al die lange, ingewikkelde namen betekenen? Het blijkt dat veel veelgebruikte ingrediënten voor haarverzorging niet zo veilig zijn als je zou denken.

 • Detox: de weg naar een gezonde hoofdhuid 06 Dec

  BLOG Detox: de weg naar een gezonde hoofdhuid

  Een gezonde hoofdhuid is de basis voor weelderig, levendig haar. Maar door het toenemende gebruik van chemische stylingproducten en milieuverontreinigende stoffen wordt de hoofdhuid constant aangevallen. De ophoping van gifstoffen, dode huidcellen en overtollige olie op de hoofdhuid kan na verloop van tijd leiden tot irritatie, roos, overmatig verharen en zelfs haaruitval.

 • De waarheid over SLS: 06 Dec

  BLOG De waarheid over SLS:

  Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van sulfaten - de schuimende stoffen die vaak voorkomen in shampoos, bodywash en tandpasta. Nu consumenten zich meer bewust worden van mogelijk schadelijke ingrediënten, worden sulfaten zoals natriumlaurylsulfaat (SLS) en natriumlaurethsulfaat (SLES) onder de loep genomen.

Seen 5 of the 5 articles

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »