ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
BLOG

BLOG

Green Hair Distribution

  • Een duik in de klei detox formule van Terre de Couleur 24 Jul

    BLOG Een duik in de klei detox formule van Terre de Couleur

    Terre de Couleur staat bekend om zijn gezonde oplossingen voor klanten die te maken hebben met hoofdhuidproblemen of lijden aan allergieën of andere ziekten, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en werkzaamheid van de producten. De oprichter van Terre de Couleur, Rémi Guyomarch, is een biochemisch onderzoeker die sterk gelooft in de harmonie tussen de natuur en de mens. Met een gepatenteerde, lab-geteste biotechnologie heeft Terre de Couleur een serie kuren ontwikkeld gebaseerd op natuurlijke klei, die zware metalen en andere gifstoffen diep uit de hoofdhuid ontgiften. Hierdoor worden de cellen gezuiverd, versterkt en gestimuleerd om een gezonde haargroei te garanderen.

  • De natuurlijke kapper ontcijferd: een introductie tot duurzame haarverzorging 30 Apr

    BLOG De natuurlijke kapper ontcijferd: een introductie tot duurzame haarverzorging

    In een tijd waarin duurzaam leven steeds essentiëler wordt, speelt ook de haarverzorgingsindustrie een cruciale rol in deze ecologische revolutie. Natuurlijke kappers leiden deze verandering door traditionele haarverzorgingsproducten en -methoden te vervangen door groene alternatieven, zoals producten zonder schadelijke chemicaliën en duurzame bedrijfspraktijken. Deze aanpak resulteert niet alleen in gezonder haar en een gezondere hoofdhuid, maar verkleint ook de ecologische voetafdruk van de branche, terwijl klanten worden onderwezen over hoe hun keuzes zowel hun welzijn als dat van de planeet beïnvloeden.

  • Voorkom kapperseczeem: natuurlijke alternatieven voor een gezonde haarverzorging 25 Mar

    BLOG Voorkom kapperseczeem: natuurlijke alternatieven voor een gezonde haarverzorging

    Kapperseczeem: het is een veelvoorkomende aandoening onder kappers en haarstylisten, maar het kan ook optreden bij mensen die regelmatig haarproducten gebruiken die schadelijke chemische stoffen bevatten. Laten we eens dieper ingaan op wat kapperseczeem eigenlijk is, hoe het ontstaat, en waarom het belangrijk is om natuurlijke haarproducten te overwegen voor een gezondere haarverzorging.

  • De waarheid over 'groene' haarverf: waarom groen niet altijd groen is 07 Feb

    BLOG De waarheid over 'groene' haarverf: waarom groen niet altijd groen is

    Je bent kapper, hebt je eigen salon, geeft om het milieu en wilt milieuvriendelijke keuzes maken binnen je bedrijf. Dus ook op het gebied van haarkleuringen kies je voor plantaardige haarverf, omdat dat de natuurlijke, duurzame optie lijkt. Maar heb je weleens kritisch naar deze producten gekeken en jezelf afgevraagd wat er nu eigenlijk in zit?

  • De gevaren van chemisch kleuren & waarom je beter kunt kiezen voor natuurlijk 05 Dec

    BLOG De gevaren van chemisch kleuren & waarom je beter kunt kiezen voor natuurlijk

    Als professionele kapper streef je ernaar om je klanten de beste ervaring en resultaten te geven. Maar heb je wel eens nagedacht over de mogelijk gevaarlijke effecten van de chemische haarkleurmiddelen die je gebruikt? Natuurlijke haarkleuringen op basis van plantenpigmenten en mineralen bieden een veilig en gezond alternatief.