ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
BLOG

BLOG

Green Hair Distribution

  • Voorkom kapperseczeem: natuurlijke alternatieven voor een gezonde haarverzorging 25 Mar

    BLOG Voorkom kapperseczeem: natuurlijke alternatieven voor een gezonde haarverzorging

    Kapperseczeem: het is een veelvoorkomende aandoening onder kappers en haarstylisten, maar het kan ook optreden bij mensen die regelmatig haarproducten gebruiken die schadelijke chemische stoffen bevatten. Laten we eens dieper ingaan op wat kapperseczeem eigenlijk is, hoe het ontstaat, en waarom het belangrijk is om natuurlijke haarproducten te overwegen voor een gezondere haarverzorging.

  • De waarheid over 'groene' haarverf: waarom groen niet altijd groen is 07 Feb

    BLOG De waarheid over 'groene' haarverf: waarom groen niet altijd groen is

    Je bent kapper, hebt je eigen salon, geeft om het milieu en wilt milieuvriendelijke keuzes maken binnen je bedrijf. Dus ook op het gebied van haarkleuringen kies je voor plantaardige haarverf, omdat dat de natuurlijke, duurzame optie lijkt. Maar heb je weleens kritisch naar deze producten gekeken en jezelf afgevraagd wat er nu eigenlijk in zit?

  • De gevaren van chemisch kleuren & waarom je beter kunt kiezen voor natuurlijk 06 Dec

    BLOG De gevaren van chemisch kleuren & waarom je beter kunt kiezen voor natuurlijk

    Als professionele kapper streef je ernaar om je klanten de beste ervaring en resultaten te geven. Maar heb je wel eens nagedacht over de mogelijk gevaarlijke effecten van de chemische haarkleurmiddelen die je gebruikt? Natuurlijke haarkleuringen op basis van plantenpigmenten en mineralen bieden een veilig en gezond alternatief.

  • Milieuvriendelijke haarverzorging 06 Dec

    BLOG Milieuvriendelijke haarverzorging

    Heb je ooit naar de ingrediëntenlijst van je shampoo en conditioner gekeken en je afgevraagd wat al die lange, ingewikkelde namen betekenen? Het blijkt dat veel veelgebruikte ingrediënten voor haarverzorging niet zo veilig zijn als je zou denken.

  • Detox: de weg naar een gezonde hoofdhuid 06 Dec

    BLOG Detox: de weg naar een gezonde hoofdhuid

    Een gezonde hoofdhuid is de basis voor weelderig, levendig haar. Maar door het toenemende gebruik van chemische stylingproducten en milieuverontreinigende stoffen wordt de hoofdhuid constant aangevallen. De ophoping van gifstoffen, dode huidcellen en overtollige olie op de hoofdhuid kan na verloop van tijd leiden tot irritatie, roos, overmatig verharen en zelfs haaruitval.