ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS

TERRE DE COULEUR

Sterk in op natuurlijke klei gebaseerde oplossingen

Terre de Couleur is opgericht om gezonde oplossingen voor het welzijn van haar en hoofdhuid te bieden aan haarstylisten en hun klanten die lijden aan allergieën, astma of andere ziekten – zonder concessies te doen aan kleur, kwaliteit of werkzaamheid. Terre de Couleur gelooft in het creëren van een gezond ecosysteem voor gezonde haar- en hoofdhuidverzorging.

De Ritmobiologische Maskers zijn ontwikkeld om zware metalen en andere gifstoffen diep uit de hoofdhuid, haarwortels en haar te ontgiften. De stamcellen die diep in de haarwortel zijn ingebed, worden gezuiverd, versterkt en gestimuleerd om een gezonde groei van de haarwortel tot aan de punten van de haarvezel te garanderen. Met klinisch geteste en bewezen veldresultaten bij meer dan 500 haarstylisten in Frankrijk, is Terre de Couleur de ideale keuze voor de salonprofessional die zijn klanten gezonde schoonheid wil bieden voor haar, lichaam en geest.

De rythmobiologische behandelingen - een exclusieve en gepatenteerde Terre de Couleur technologie

De negen Terre de Couleur Rhythmobiologische maskers en shampoos zijn gemaakt met schone ingrediënten en zijn getest en bewezen dat ze gerichte en eco-efficiënte oplossingen bieden voor haar- en hoofdhuidproblemen, waaronder haaruitval, irritatie en hyperhidrose vettigheid, overmatige transpiratie, maar ook droog, zeer gevoelig of gekleurd haar. Onze gepatenteerde technologie, gebaseerd op een ontgifting van de hoofdhuid, kanaliseert de kracht van geactiveerd water om langdurige verzorging te bieden van de wortels tot de lengtes.

De ritmes kunnen in een oneindig aantal combinaties worden gemengd voor een volledig gepersonaliseerde behandeling voor elke klant, bij elk bezoek. Ze inspireren een sterke klantenloyaliteit en kunnen ook worden gebruikt als een unieke dienst, voor holistisch en zintuiglijk welzijn. De shampoos uit de Rhythmobiological range zijn een perfecte aanvulling op de maskers. Geformuleerd met natuurlijk zuiverende kleisoorten en biosurfactanten, zijn ze goed voor de huid, het haar en de planeet.

Baanbrekende whole plant-technologie

100% plantaardige haarkleuring is een gezonde en organische evolutie voor klanten, haarstylisten en de planeet. Nu het bewustzijn voor een natuurlijke en gezonde levensstijl toeneemt, wordt zuivere, plantaardige haarkleuring een uitstekende keuze voor milieubewuste klanten. Het kan worden gebruikt om highlights en balayage te verbeteren, of op zichzelf. Naast een gezonde schoonheid biedt het de volgende voordelen:  

  • Perfecte dekking van wit haar
  • Intense en stralende kleur
  • Geeft volume en body
  • Natuurlijke glans
  • Langdurig resultaat

De 100% plantaardige haarkleuringen van Terre de Couleur zijn verkrijgbaar in 19 tinten, van lichtblond tot donkerbruin die allemaal kunnen worden gecombineerd om een oneindig aantal gepersonaliseerde tinten te creëren. Alle planten worden in hun geheel naar Frankrijk geïmporteerd, waar ze worden geanalyseerd, geselecteerd en gemalen om maximale traceerbaarheid, versheid en heldere resultaten te garanderen. 

Voor meer informatie over het merk kun je terecht op de officiële website: www.terredecouleur.com