ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS

CHROMALYA

Gedreven door een passie voor planten en mensen

Traditionele cosmetica bevat veel giftige stoffen (hormoonontregelaars, zware metalen, pesticiden, enz.). Velen van jullie zijn zich bewust van deze gevaren. Chromalya bestaat uit twee kappers gedreven door een passie voor planten en mensen, met een ethiek van diep respect voor levende wezens, met waarden voor de mens, het milieu en innovatie. Chromalya streeft ernaar u een assortiment aan te bieden dat het milieu niet vervuilt. Wij bieden producten van uitzonderlijke kwaliteit en dat bewijzen wij met labels:

Cosmébio:  het Cosmébio Charter pleit voor cosmetica die mens en milieu respecteert, waarbij ingrediënten van natuurlijke oorsprong en uit de biologische landbouw worden gebruikt, evenals schone productieprocessen. Minimaal 95% van de ingrediënten moet van natuurlijke oorsprong zijn en 95% van de planten van biologische oorsprong.

Veganistisch: natuurlijke en plantaardige cosmetica die weigeren producten te gebruiken die afkomstig zijn van dieren of de uitbuiting ervan. De producten bevatten geen componenten van dierlijke oorsprong.

Kwaliteit Frankrijk: Het is een certificeringsinstantie die een benchmark vaststelt met een positieve lijst van toegestane ingrediënten en strikte specificaties die rekening houden met verschillende criteria, zoals de bescherming van onze planeet en haar hulpbronnen, bescherming en informatie van de consument en nog veel meer: ​​de kwaliteit van het gebruikte water, de extractiemethoden van planten en etherische oliën, de technieken voor het verkrijgen van vetstoffen, het productieproces van het product of zelfs de verpakking ervan (de verpakking moet gerecycled zijn of gemaakt zijn van recycleerbare materialen), schoonmaakmiddelen voor productieruimten.

Gemaakt in Frankrijk: De volledige productie van het Chromalya-assortiment is een Franse creatie.

Kleuren in één enkele toepassing

De oorsprong van de naam Chromalya is de toevoeging van twee oud-Griekse woorden: “Chroma” (χρῶμα) wat 'kleur' betekent en “Malya” (μαλλιά) wat 'haar' betekent. “De natuur heeft de mens altijd gegeven wat hij nodig heeft, het is aan ons om dit geschenk te respecteren door cosmetica te benadrukken die is afgeleid van de kracht van planten.”

Chromalya staat voor:

  • 100% biologische plantaardige kleurstoffen met onvergelijkbare prestaties
  • Biologische klei- en plantenpeelings die het haar regenereren en de hoofdhuid verzorgen
  • Een natuurlijk biologisch assortiment shampoos, plantaardige shampoos, behandelingen en stylingproducten die de haarvezel respecteren met professionele kwaliteitsresultaten
  • Een ecologische en eco-burgerlijke aanpak: goed voor de gezondheid van de kapper en zijn klanten, niet vervuilend voor het milieu
  • Opleiding en erkende knowhow om een ​​biologische kapper te worden

Meer weten over Chromalya? bezoek de officiële website: www.chromalya.fr