ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS

PLANTENKLEURING & SUPPORT

Plantenkleuring training

In onze cursussen verdiepen deelnemers zich in de fijne kneepjes van het kleuren met planten en ontdekken ze de geheimen achter het creëren van levendige en fascinerende kleurenpaletten. Door middel van theoretische- en praktijktrainingen leren wij de cursist om met het kleuren van planten tot het beste resultaat te komen. Een van de belangrijkste voordelen van onze opleiding is het brede scala aan mogelijkheden dat het kleuren van planten biedt. 

Waarom kiezen voor het kleuren met planten

Een plantenkleuring bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, zoals gemalen planten, wortels, bladeren en extracten. Vooral voor mensen met een PPD allergie is het een enorme uitkomst.  Sluit je vandaag nog bij ons aan en ontdek de levendige wereld van het kleuren van planten!

Naast het geven van trainingen over plantaardige kleurtechnieken, zijn onze professionals beschikbaar voor after-sales ondersteuning via verschillende social media kanalen. Klanten kunnen ons bereiken op:

WhatsApp
Om dringende vragen te stellen of problemen te melden na hun kleurbehandeling

Facebook en Instagram
Om echte voorbeelden te zien van ons kleurwerk, inspiratie op te doen voor nieuwe stijlen en algemene vragen te stellen over haarverzorging.