ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS

PUUR ELLEN

Ellen van de Ven is de oprichtster en founder van Puur Ellen!

Wat is je motivatie geweest om groen te gaan werken?

"Ik wilde producten in mijn salon gaan gebruiken die echt goed zijn. Die doen wat ze beloven en waar ik volledig achter sta. Dat was al die jaren in het kappersvak nog niet geweest. Zeker omdat mijn krullen ook steeds meer verdwenen. En toen kwam ik Green Hair Distribution tegen."

Hoe zou jij andere kappers willen motiveren om groener te gaan werken?

"Ik zou ze vertellen wat er eigenlijk allemaal voor rotzooi in zit. En dat je met eco producten veel gezonder bezig bent. Niet alleen voor de klant, maar zeker ook voor jezelf en de natuur. Je krijgt zoveel mooiere resultaten en gezondere handen. En zeker in deze tijd, mensen zijn veel bewuster bezig met de gezondheid en de natuur."

Wat is je ervaring met Green Hair Distribution?

"Ik was meteen verkocht toen Milou mij had gebeld om haar visie uit te leggen. Vanaf het moment dat ik kennismaakte met de producten van Green Hair Distribution, koop ik al bij jullie in."

Wat is de reden waarom je voor Green Hair Distribution hebt gekozen?

"Het is heel erg fijn dat jullie zo puur zijn. Niet alleen in de producten, maar ook de eerlijkheid naar ons toe. Het is fijn om transparant naar elkaar te zijn. We kunnen elkaar alleen maar helpen!"