Organic & Natural
100% Greenwash Free
Door kappers voor kappers
Review Logo @
TRAININGEN
0
Organic & Natural
100% Greenwash Free
Door kappers voor kappers

Over ons

Green Hair Distribution B.V. is een groothandel die zich voor de volle 100% heeft ingezet voor het duurzaam en groen ondernemen binnen de kappers branche. Wij scheppen duidelijkheid en staan garant voor de zuiverste kwaliteit van producten.

Als proeftuin, en proof of concept hebben maken wij gebruik van onze salons in Tilburg, Den Bosch en Breda. Hier worden alle producten uitvoerig getest, verder ontwikkeld en getraind. 

Als groothandel - importeur van diverse gecertificeerde eco/merken leveren wij uitsluitend diensten aan kapsalons en kappers. Wij verkopen niet aan webshops. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat de kennis overdracht en expertise bij de kappers ligt, en niet de webshop die als dozenschuiver dient voor net een euro minder. Onze producten zullen nooit op marktplaats, amazon of grote webshops terug te vinden zijn.

Wij zijn met trots distributeur voor o.a. Marlie Bio, Tabitha James Kraan, Chromalya, Terre de Couleur, BioHair en Orli. 1 voor 1 fantastische merken die allen eco-gecertificeerd zijn en uitsluitend gebruik maken van de meest natuurlijke ingrediënten. 

Green Hair Distribution

De groothandel speciaal voor en door kappers die op een duurzame en verantwoorde manier willen ondernemen

Heeft u vragen ? neem contact met ons op

BEL:

kies optie 6 in het menu

+31 (0)85-0437908

E-mail

E-mail ons:

[email protected]

Social media

U vind ons ook op:

Review LogoWij scoren een op

Green Hair Distribution B.V.

Persephonestraat 9-08
5047 TT Tilburg
Nederland Bekijk op Google Maps

BTW: NL861513472B01
KvK : 78738318
Iban: NL 22 RABO 0357580265