ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS

OVER ONS

Green Hair Distribution B.V. is een groothandel die zich voor de volle 100% inzet voor het duurzaam en groen ondernemen binnen de kappersbranche. Wij scheppen duidelijkheid en staan garant voor de zuiverste kwaliteit van producten.

Als proeftuin, en proof-of-concept maken wij gebruik van onze salons in Tilburg, Den Bosch en Breda. Hier worden alle producten uitvoerig getest, verder ontwikkeld en wordt ermee getraind.

Als groothandel - importeur van diverse gecertificeerde, eco merken leveren wij uitsluitend diensten aan kapsalons en kappers. Wij verkopen niet aan webshops. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat de kennisoverdracht en expertise bij de kappers ligt, en niet bij de webshop die als dozenschuiver dient voor net een euro minder. Onze producten zullen nooit op marktplaats, Amazon of grote webshops terug te vinden zijn.

Wij zijn met trots distributeur voor o.a. Marlie Bio, Chromalya, Terre de Couleur, BioHair en LOUISE XIV. Stuk voor stuk fantastische merken die allemaal eco-gecertificeerd zijn en uitsluitend gebruikmaken van de meest natuurlijke ingrediënten.