Organic & Natural
100% Greenwash Free
Door kappers voor kappers
Review Logo @
TRAININGEN
0
Organic & Natural
100% Greenwash Free
Door kappers voor kappers

Over ons

Green Hair Distribution B.V. is een groothandel die zich voor de volle 100% inzet voor het duurzaam en groen ondernemen binnen de kappersbranche. Wij scheppen duidelijkheid en staan garant voor de zuiverste kwaliteit van producten.

Als proeftuin, en proof-of-concept maken wij gebruik van onze salons in Tilburg, Den Bosch en Breda. Hier worden alle producten uitvoerig getest, verder ontwikkeld en wordt ermee getraind.

Als groothandel - importeur van diverse gecertificeerde, eco merken leveren wij uitsluitend diensten aan kapsalons en kappers. Wij verkopen niet aan webshops. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat de kennisoverdracht en expertise bij de kappers ligt, en niet bij de webshop die als dozenschuiver dient voor net een euro minder. Onze producten zullen nooit op marktplaats, Amazon of grote webshops terug te vinden zijn.

Wij zijn met trots distributeur voor o.a. Marlie Bio, Chromalya, Terre de Couleur, BioHair en LOUISE XIV. Stuk voor stuk fantastische merken die allemaal eco-gecertificeerd zijn en uitsluitend gebruikmaken van de meest natuurlijke ingrediënten.

Green Hair Distribution

De groothandel speciaal voor en door kappers die op een duurzame en verantwoorde manier willen ondernemen

Heeft u vragen ? neem contact met ons op

BEL:

kies optie 6 in het menu

+31 (0)85-0437908

E-mail

E-mail ons:

[email protected]

Social media

U vind ons ook op:

Review LogoWij scoren een op

Green Hair Distribution B.V.

Persephonestraat 9-08
5047 TT Tilburg
Nederland Bekijk op Google Maps

BTW: NL861513472B01
KvK : 78738318
Iban: NL 22 RABO 0357580265