Organic & Natural
100% Greenwash Free
Door kappers voor kappers
Review Logo @
TRAININGEN
0
Organic & Natural
100% Greenwash Free
Door kappers voor kappers

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (www.greenhairdistribution.com & www.purelou.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard. 

Gebruik van informatie
Green Hair Distribution - Powered by PureLou
 streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Green Hair Distribution - Powered by PureLou niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.

 Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Green Hair distribution - Powered by PureLou aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.
Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Green Hair Distribution - Powered by PureLou en de gebruiker van de website ontstaan.

E-mail
Green Hair Distribution - Powered by PureLou
 garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met Green Hair Distribution - Powered by PureLou te corresponderen, accepteert u dit risico.

 

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Green Hair Distribution - Powered by PureLou heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Green Hair Distribution - Powered by PureLou aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten
Alle publicaties en uitingen van Green Hair Distribution - Powered by PureLou zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat Green Hair Distribution - Powered by PureLou daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven. 

 

Green Hair Distribution

De groothandel speciaal voor en door kappers die op een duurzame en verantwoorde manier willen ondernemen

Heeft u vragen ? neem contact met ons op

BEL:

kies optie 6 in het menu

+31 (0)85-0437908

E-mail

E-mail ons:

[email protected]

Social media

U vind ons ook op:

Review LogoWij scoren een op

Green Hair Distribution B.V.

Persephonestraat 9-08
5047 TT Tilburg
Nederland Bekijk op Google Maps

BTW: NL861513472B01
KvK : 78738318
Iban: NL 22 RABO 0357580265