ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
CHROMALYA

CHROMALYA

Wanneer je op zoek bent naar een bijzonder eco vriendelijk merk voor in jouw haarsalon, dan kan Chromalya zomaar eens het merk zijn waar jij naar op zoek bent.

Als groothandel Green Hair Distribution zijn wij de exclusieve distributeur van Chromalya in de gehele Benelux. Wat ons betreft is Chromalya een bijzonder merk, omdat de producten voor minstens 99% zijn geformuleerd op basis van natuurlijke ingrediënten. Het overgrote deel van deze natuurlijke ingrediënten is bovendien ook nog eens van biologische oorsprong. Bij het kopen van Chromalya producten voor jouw salon kun je er dan ook van op aan dat de producten niet alleen goed zijn voor het milieu, maar daarnaast ook voor haar en hoofdhuid. 

Chromalya kopen bij kappers groothandel Green Hair Distribution 

Voor een mooie eco vriendelijke haarmerken van hoge kwaliteit koop je jouw kappersproducten in bij Green Hair Distribution. Een geweldig merk uit ons assortiment is Chromalya. De producten van dit merk variëren enorm, dus gegarandeerd dat daar wat bij zit voor in jouw zaak! Van volume haarsprays tot aan reinigende en voedende shampoos, Chromalya heeft het allemaal. Wanneer je op zoek bent naar producten die bijdragen aan de optimale verzorging en styling van het haar en tegelijkertijd lief zijn voor de planeet, raden we zeker aan om Chromalya producten te kopen. Chromalya producten kopen voor in jouw salon(s) doe je bij ons heel eenvoudig na registratie.

Chromalya: eco vriendelijk en voor krullen

Green Hair Distribution beschikt uitsluitend over merken die vrij zijn van schadelijke stoffen zoals bijvoorbeeld siliconen. Alle producten die je bij onze groothandel vindt, zijn eco gecertificeerd of uitvoerig in onze salons getest en voldoen aan de maatstaven van de bekende eco merken. Chromalya is een eco vriendelijk merk dat intens verzorgend is en daarnaast ook nog eens heel geschikt is voor krullend haar. Chromalya online kopen voor in jouw kapperszaak zorgt voor extra veerkrachtige krullen als resultaat. De verschillende producten van Chromalya zijn ook heel goed te combineren, waarmee zij hun werking alleen maar versterken. 

Vragen over Chromalya producten online kopen? 

Wil je graag verschillende producten van Chromalya aanschaffen voor in jouw salon en heb je vragen? Wanneer je op het punt staat om Chromalya producten te kopen helpen wij je natuurlijk graag op weg. Voor hulp bij vragen of advies neem je eenvoudig contact op door een mailtje te sturen naar [email protected] of door te bellen naar +31(0)85-0437908. De mooiste eco vriendelijke haarproducten van Chromalya of een ander merk kopen, doe je bij groothandel Green Hair Distribution!

Vanuit onze visie en bewezen kwaliteit verkopen wij alleen maar producten die daadwerkelijk ECHT vrij zijn van schadelijke stoffen. 

Alle producten zijn 100% vrij van: Parabenen - Sulfaten- Siliconen

Veel van onze producten dragen de volgende keurmerken!