ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
Lashilé Good Detox 60pcs
  • Lashilé Good Detox 60pcs-1

Lashilé Good Detox 60pcs

Terug naar overzicht

€ --,-- Excl. btw

Good Detox zijn gummies die speciaal zijn ontworpen om je lichaam te ontgiften.

Lees de volledige productomschrijving

Productomschrijving

TWEE GUMMIES EEN DAG OM JE LICHAAM TE ONTGIFTEN!

Good Detox zijn gummies die speciaal zijn ontworpen om je lichaam te ontgiften. Ze zijn vegan en vrij van kunstmatige kleurstoffen.

Deze gummies zijn geformuleerd met een complex op basis van actieve plantaardige ingrediënten zoals wild viooltje,berk en probiotica; essentiële stoffen om de huid en het lichaam te ontgiften.

  • Ontgift, reinigt, re-mineraliseert, versterkt, herstelt het lichaam en de huid.
  • Op basis van planten en probiotica (melkzuurfermenten).
  • Drainerend, helend en rustgevend effect.
  • Geschikt voor alle huidtypes.
  • Geschikt voor zowel dames als heren.

 ESSENTIËLE BESTANDDELEN: 

Wilde viool:
Wild viooltje is een plant die het bloed reinigt. Rijk aan vitamine E en vetzuren, het zuivert de huid en voorkomt huidvlekken. Het wilde viooltje heeft daarom veel eigenschappen: zuiverend, vochtafdrijvend, helend en rustgevend. 

Berk:
Een majestueuze boom die in het wild groeit. Sap uit het berkenblad is een echt toverdrankje! Werkend als elixer om de huid te ontgiften en het lichaam te remineraliseren, voert de berk een echte peeling van binnenuit uit. Rijk aan spoorelementen en mineralen zoals chroom, zink, magnesium, ijzer, kalium, koper, silicium en vitamines. Remineraliseert het het hele lichaam!

PROBIOTICA:
De wonderen van probiotica op je huid, haar en lichaam!

Ze zijn de heilige graal van cosmetica. Hun functie is om onze microbiota opnieuw in evenwicht te brengen: de huidflora, de 'lijfwacht' van onze huid. Dankzij hun ontstekingsremmende werking versterken probiotica het immuunsysteem en de barrièrefunctie van de huid.

Dus als we een zachte en schone huid en gezond haar willen hebben, moeten we eerst en vooral de darmflora grondig reinigen, omdat de gifstoffen die door de darmen worden geproduceerd, direct in de bloedbaan worden opgenomen en dus worden gereflecteerd op onze huid en haar.

TIPS VOOR GEBRUIK:
Neem 2 gummies per dag waar en wanneer je maar wilt!
Programma van 30 dagen (fles van 1 maand). Er zitten 60 gummies in een flacon.

GOOD DETOX geeft resultaten vanaf de eerste maand. Voor langdurige resultaten raden we 3 maanden aan. Resultaten verschillen van persoon tot persoon.

VOORZORGSMAATREGELEN VOOR GEBRUIK:

Bewaar op kamertemperatuur op een schone, droge plaats. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet aanbevolen voor mensen die allergisch zijn voor NSAID`s en voor mensen onder behandeling met stollingsmedicatie.

Adviesverkoopprijs: nu tijdelijk €20,00

Recent bekeken