ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
Lashilé Good Diet 60pcs
  • Lashilé Good Diet 60pcs-1

Lashilé Good Diet 60pcs

Terug naar overzicht

€ --,-- Excl. btw

Good Diet afslank gummies zijn speciaal ontworpen om de eetlust te verminderen.

Lees de volledige productomschrijving

Productomschrijving

DE HEERLIJKE KLEINE STER DIE AANDACHT HEEFT VOOR UW EETLUST!

 

Good Diet afslank gummies zijn speciaal ontworpen om de eetlust te verminderen. Ze zijn vegan, dierproefvrij en bevatten heerlijk natuurlijke aroma's.

De gummies zijn samengesteld dankzij een complex van johannesbroodpitmeel, tyrosine (aminozuur) en chroom, essentiële actieve ingrediënten die de eetlust verminderen, hongergevoelens verminderen en het gevoel van verzadiging versterken en u zo te helpen gewicht te verliezen. Chroom helpt de normale bloedsuikerspiegel te behouden.

In tegenstelling tot conventionele eetlustremmers, zijn deze gummies gemakkelijk in te nemen en te verteren. Zonder gelatine, zuivelproducten, gluten en dus geen bijwerkingen.

Eetlust onderdrukkende en afslankende werking.

Vermindert de eetlust om u te helpen op natuurlijke wijze af te vallen.

Beperkt gevoelens van verlangen naar voedsel, ongewenst verlangen naar voedsel, stilt het verlangen naar suiker.

Reguleert de bloedsuikerspiegel, vermindert de vetproductie.

Geschikt voor mannen en vrouwen.

ACTIEVE INGREDIËNTEN:

TYROSINE: 
L-thyrosine is een aminozuur dat u helpt af te vallen door uw basis metabolisme te verhogen, door uw eetlust te verminderen en de vetverbranding te verbeteren.

Tyrosine heeft ook andere gunstige effecten op ons lichaam: Verbetert het geheugen, aandacht en alertheid en verlicht depressie en angst.

CHROOM: 
Chroom speelt een essentiële rol in ons metabolisme en bij de verbranding van koolhydraten en vetten. Het beperkt de risico's van overgewicht en obesitas, stilt het verlangen naar suiker en de aanwezigheid van chroom in het lichaam helpt ook de vetproductie te verminderen.

Chroom heeft ook andere gunstige effecten op het lichaam:het reguleert de bloedsuikerspiegel en voorkomt het ontstaan ​​van diabetes type 2.

Verkleint de kans op hart- en vaatziekten Bovendien zal de aanwezigheid van voldoende chroom in het lichaam de productie van vet verminderen en een gunstig effect hebben op de hoogte van het cholesterol.

JOHANNESBROODPITMEEL:
De johannesbroodboompit is de vrucht van de johannesbroodboom die talrijke plantaardige vezels bevat.Het is bekend dat het een eetlustremmer is. Johannesbrood helpt de gewichtstoename onder controle te houden en te beperken dankzij de gelerende werking in de maag.

TIPS VOOR GEBRUIK
Neem 3 gummies per dag wanneer je maar wilt en waar je maar wilt!
Programma van 20 dagen (fles van 1 maand). Er zitten 60 gummies in een pot.

Good Diet Boost geeft resultaten vanaf de eerste maand. Voor resultaten op lange termijn raden we een duur van 3 tot 6 maanden aan. Resultaten verschillen van persoon tot persoon.

VOORZORGSMAATREGELEN VOOR GEBRUIK
Buiten het bereik van kinderen houden. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosis niet. Bewaar op kamertemperatuur op een schone, droge plaats. Een dieet wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 12 jaar

Adviesverkoopprijs: nu tijdelijk €20,00

Recent bekeken