ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
Lashilé Good Slim 60pcs
  • Lashilé Good Slim 60pcs-1

Lashilé Good Slim 60pcs

Terug naar overzicht

€ --,-- Excl. btw

Good Slim zijn vitamine afslank gummies die speciaal zijn ontworpen om gewicht te verliezen.

Lees de volledige productomschrijving

Productomschrijving

DE HEERLIJKE KLEINE STER DIE ZORGT VOOR GEWICHTSVERMINDERING!

Good Slim zijn vitamine afslank gummies die speciaal zijn ontworpen om gewicht te verliezen. Ze zijn vegan, dierproefvrij en bevatten heerlijke natuurlijke smaken.

Onze gummies zijn samengesteld uit een complex van l-carnitine (aminozuur), vlierbloesem, witlofkruid, paraguay thee, vitamine C en B6; essentiële actieve ingrediënten die worden erkend vanwege hun afslankende werking en om het gewicht onder controle te krijgen en te houden. 

In tegenstelling tot conventionele vitamines zijn onze gummies gemakkelijk in te nemen en te verteren. Zonder gelatine, zuivelproducten, gluten en dus geen bijwerkingen.

✔ Bevordert gewichtsverlies en bestrijdt overgewicht

✔ Langer een vol gevoel, vermindert cellulitis en het vasthouden van vocht, anti-vermoeidheid

✔ Stimuleert de stofwisseling en verbranding

✔ Vermindert het hongergevoel

✔ Verhoogt de hoeveelheid van noradrenaline in het lichaam, een hormoon welke de opslag van vet vermindert

✔ Geschikt voor mannen en vrouwen

ACTIEVE INGREDIËNTEN: 

L-CARNITINE:
L-Carnitine bevordert gewichtsverlies door opgeslagen vetten te verbranden. Deze krachtige vetverbrander is erg populair bij atleten en verhoogt het uithoudingsvermogen en stelt het lichaam in staat om opgeslagen vet te mobiliseren en daardoor langdurige energie te leveren.

VLIERBLOESEM: 
De vlier komt oorspronkelijk uit Midden-Europa en werkt tegen het vasthouden van water, wat vaak cellulitis of het gevoel van zware benen veroorzaakt. Het helpt ook tegen overgewicht dankzij het zuiverende effect, waardoor gifstoffen uit het lichaam worden verwijderd. Hierdoor verdwijnt opgeslagen vet, en krijg je geleidelijk een plattere buik.

WITLOFKRUID:
Dit kruid helpt het hongergevoel te verminderen en een opgeblazen gevoel te verlichten. Dankzij de afdrijvende werking van dit kruid zal het helpen bij het bestrijden van vetopslag.

PARAGUAY THEE: 
Dit stimuleert de stofwisseling, waardoor het lichaam meer energie verbruikt en meer vet verbrandt.

VITAMINE C: 
Het is een van de meest effectieve afslankmiddelen: het versnelt de stofwisseling, stabiliseert de bloedsuikerspiegel en vertraagt ​​de opslag van suikers in de vorm van vet.

VITAMINE B6: 
Helpt bij de productie van veel spijsverteringsenzymen, en daardoor belangrijk in het proces gewichtsverlies. Het voorkomt dat vetten overal in het lichaam vast komen te zitten en lelijke vetvoorraden vormen. 

TIPS VOOR GEBRUIK
Neem 's ochtends 2 gummies. Programma van 30 dagen (fles van 1 maand). Er zitten 60 gummies in een potje.

Good Slim Boost geeft resultaten vanaf de eerste maand. Voor resultaten op lange termijn raden we een duur van 3 tot 6 maanden aan. Resultaten verschillen van persoon tot persoon.

VOORZORGSMAATREGELEN VOOR GEBRUIK
Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosis niet. Bewaar op kamertemperatuur op een schone, droge plaats. Consumeer als onderdeel van een gecontroleerde calorie-inname. Good Slim bevat cafeïne. Niet aanbevolen voor kinderen, zwangere en zogende vrouwen en mensen die gevoelig zijn voor cafeïne.

Verkoopadviesprijs: nu tijdelijk €20,00

Recent bekeken