ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
Hot Oil HaarTreatment Kaars
  • Hot Oil HaarTreatment Kaars-1
  • Hot Oil HaarTreatment Kaars-2
  • Hot Oil HaarTreatment Kaars-3

Hot Oil HaarTreatment Kaars

Terug naar overzicht

Maak een keuze:

Productomschrijving

Deze hair treatment kaarsen zijn verrijkt met Marokkaanse arganolie en luxueuze voedende ingrediënten zoals kokosolie, sheaboter en Hawaiiaanse kukui-nootolie.

Ze kunnen echter niet alleen worden gebruikt als een voedende haarbehandeling met warme olie die glans toevoegt, ze kunnen ook worden gebruikt voor het lichaam. 

De voordelen en eigenschappen van de therapeutische botanische oliën en boters die speciaal zijn geselecteerd voor deze hair treatment kaarsen worden gemaximaliseerd, omdat de toepassing van warmte de oliën helpt dieper in de haarschacht door te dringen, terwijl ook de hoofdhuid en huid worden geconditioneerd.

  • helpt de droogheid van zowel de hoofdhuid als het haar te verminderen
  • helpt roos te verminderen
  • helpt pluis te verminderen en gespleten haarpunten te voorkomen door het haar diepgaand te conditioneren. Wanneer het in de hoofdhuid wordt gemasseerd, bevordert het de bloedstroom wat leidt tot gezond en glanzend haar
  • bij gebruik op het lichaam, verzachten en kalmeren deze kaarsen ook de huid, waardoor de vochtbalans van de huid in stand wordt gehouden.

GEBRUIKSAANWIJZING:

  • Zorg ervoor dat de lont niet te lang is en dat de kaars niet op de tocht staat om roken te voorkomen. Steek de lont aan met een kaars aansteker. Verwijderd houden van brandbare oppervlakken, haar en spuitbussen.
  • Laat een smeltbad ontstaan tot aan de rand van de houder. Smelt net genoeg voor een behandeling. Doof de vlam(men) en laat licht afkoelen. Zorg ervoor dat de olie niet te heet is voor gebruik!
  • Voor een intens voedende haar- en hoofdhuidbehandeling, de gesmolten oliën over het haar en de hoofdhuid sprenkelen en inmasseren. Wikkel het haar in een warme handdoek en laat 15-20 minuten intrekken alvorens het haar met shampoo te wassen. Je kunt het ook alleen op droge gespleten haarpunten aanbrengen. 

LET OP: Volg altijd de instructies op het etiket om veilig gebruik te garanderen. NIET langer laten branden dan aangegeven op het etiket. Dit product is geen kamerkaars en moet niet als zodanig worden behandeld.

Vegan

60gr & 160gr.

Verkoopadviesprijs : €14,50 & €23,50

Uitstekend te gebruiken als Salon behandeling, waarbij de cliënt de rest van de kaars mee naar huis mag nemen.

 

Recent bekeken