ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
Rythme Groen Masker
  • Rythme Groen Masker-1
  • Rythme Groen Masker-2
  • Rythme Groen Masker-3

Terre de Couleur Rythme Groen Masker

Terug naar overzicht

€ --,-- Excl. btw

Rythme Groen Masker

Lees de volledige productomschrijving

Maak een keuze:

Productomschrijving

Dit product werkt het meest optimaal als set (klei shampoo en klei masker) en in kuur vorm.

Deze detox kuur is te gebruiken bij een hoofdhuid die veel transpireert en verzwaard haar. De kuur reguleert overmatig zweten en verfrist en balanceert het haar en de hoofdhuid. Deze kuur werkt zuiverend en ontgiftend. De groene kuur is ook goed te combineren met de rode kuur bij extreme hoofdhuidklachten. De kuur bevat etherische oliën van munt en peterselie.

Balancing: verkoelen (past bij de periode 18 juli - 7 september).

Detoxen stimuleren de doorbloeding in de hoofdhuid, waardoor de klant een warm en branderig gevoel kan ervaren. Dit is geheel normaal en betekent dat de detox zijn werk doet. Om het brandende gevoel wat te verlichten, kun je wat Revitalizing Water op de haaraanzet sprayen. 

Gebruik:

Deze producten mogen niet in aanraking komen met metaal.

Neem daarom altijd een houten lepel en meng in een houten, glazen of keramiek schaaltje. Gebruik geen gewoon kraanwater, maar gedemineraliseerd water. 

Voor het beste resultaat deze behandelingen 2x per week uitvoeren. 

Afdekken met een plastic mutsje.

Er wordt geadviseerd de detox op droog haar aan te brengen en vóór het wassen. Na de detox het haar altijd nawassen met shampoo.

Instructies:

  1. Voeg in een niet-metalen kom 70-80 gr product toe
  2. Meng met ‘revitaliserend water’ of gedemineraliseerd water op kamertemperatuur om een gladde pasta te verkrijgen. Let op: noch de kom, noch het keukengerei mogen van metaal zijn.
  3. Spray ‘Revitalising Water’ op de haaraanzet en lengte van het haar.
  4. Het product met een kwast op de haaraanzet aanbrengen. Verleng over de lengtes door het mengsel te verdunnen om het vloeibaarder te maken.
  5. Masseer gedurende maximaal 2-3 minuten. Dek af met een mutsje of plasticfolie en laat 20 minuten inwerken.
  6. Spoel en was met shampoo.


Ingrediënten
: Aqua, Kaolin, Montmorillonite, Illite, Helianthus Annuus Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Sorbic Acid, Ethyl Lauroyl Arginate HCL, Mentha Piperita Oil, Carum Petroselinum Seed Oil, Alcohol, Calcium Fluoride, Calcium Phosphate, Calcium Sulfate, Iron Phosphate, Potassium Chloride, Potassium Phosphate, Potassium Sulfate, Magnesium Phosphate, Sodium Chloride, Sodium Phosphate, Sodium Sulfate, Silica, CI 77288, Citric Acid, Limonene

Verkoopadviesprijs:
Masker 320gr :  € 36,50

Best sold with

related-products-subtitle