ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
Rythme Indigo Masker
  • Rythme Indigo Masker-1
  • Rythme Indigo Masker-2
  • Rythme Indigo Masker-3

Terre de Couleur Rythme Indigo Masker

Terug naar overzicht

€ --,-- Excl. btw

Rythme Indigo Masker

Lees de volledige productomschrijving

Maak een keuze:

Productomschrijving

Dit product werkt het meest optimaal als set (klei shampoo en klei masker) en in kuur vorm.

Deze detox kuur is te gebruiken bij verzwaard, oververzadigd of sterk vervuild haar (vol met siliconen bijvoorbeeld). De kuur verwijdert build-up en haalt de gele gloed uit natuurlijk grijs haar. Ook helpt deze kuur bij het ontspannen van een gespannen hoofdhuid. Deze kuur is extreem zuiverend en ontgiftend (gebruik deze daarom niet vaker dan één keer per week). Deze kuur is zeer geschikt ter voorbereiding op een plantenkleuring. De kuur bevat essentiële oliën van karwij en rozemarijn.

Regenerating: verzachten en vernieuwen (past bij de periode van 27 mei - 17 juli).

Detoxen stimuleren de doorbloeding in de hoofdhuid, waardoor de klant een warm en branderig gevoel kan ervaren. Dit is geheel normaal en betekent dat de detox zijn werk doet. Om het brandende gevoel wat te verlichten, kun je wat Revitalizing Water op de haaraanzet sprayen.

Let op: liever niet gebruiken op geblondeerd haar, omdat dat haar te kwetsbaar is en dan erg droog wordt.

Gebruik:

Deze producten mogen niet in aanraking komen met metaal.

Neem daarom altijd een houten lepel en meng in een houten, glazen of keramiek schaaltje. Gebruik geen gewoon kraanwater, maar gedemineraliseerd water. 

Voor het beste resultaat deze behandelingen 1x per week uitvoeren. 

Afdekken met een plastic mutsje.

Er wordt geadviseerd de detox op droog haar aan te brengen en vóór het wassen. Na de detox het haar altijd nawassen met shampoo.

Instructies:

  1. Voeg in een niet-metalen kom 70-80 gr product toe
  2. Meng met ‘revitaliserend water’ of gedemineraliseerd water op kamertemperatuur om een gladde pasta te verkrijgen. Let op: noch de kom, noch het keukengerei mogen van metaal zijn.
  3. Spray ‘Revitalising Water’ op de haaraanzet en lengte van het haar.
  4. Het product met een kwast op de haaraanzet aanbrengen. Verleng over de lengtes door het mengsel te verdunnen om het vloeibaarder te maken.
  5. Masseer gedurende maximaal 2-3 minuten. Dek af met een mutsje of plasticfolie en laat 20 minuten inwerken.
  6. Spoel en was met shampoo.

Ingrediënten: Aqua, Kaolin, Montmorillonite, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil,  Dicaprylyl Carbonate,  Sorbic Acid, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Alcohol, Ethyl Lauroyl Arginate HCL, Citric Acid, Cetyl Palmitate Silica, Calendula Officinalis Flower Extract, Carum Carvi Fruit Oil, Cetearyl Wheat Straw Glycosides, Cetearyl Alcohol, Calcium Fluoride, Calciumphosphate, Calcium Sulfate, Iron Phosphate, Potassium Chloride, Pottassium Phosphate, Potassiumsulfate, Magnesium Phosphate, Sodium Chloride, Sodium Phosphate, Sodium Sulfate, Glyceryl Laurate, CI 77007, Limonene

Verkoopadviesprijs:
Masker 320gr :  € 36,50

Best sold with

related-products-subtitle