ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
Rythme Oranje Masker
  • Rythme Oranje Masker-1
  • Rythme Oranje Masker-2
  • Rythme Oranje Masker-3

Terre de Couleur Rythme Oranje Masker

Terug naar overzicht

€ --,-- Excl. btw

Rythme Oranje Masker

Lees de volledige productomschrijving

Maak een keuze:

Productomschrijving

Dit product werkt het meest optimaal als set (klei shampoo, klei masker en lotion) en in kuur vorm.

Deze detox kuur is te gebruiken bij dunner wordend haar en haaruitval. De kuur voedt de haarzakjes en versterkt het haar. De kuur is ook te gebruiken bij droge roos. Let op, deze kuur versnelt in de eerste instantie de afscheiding van minder gezonde haren. Dit doet de kuur om zo de weg vrij te maken voor gezonde haren. Het lijkt dus in de eerste instantie alsof je haren verliest, maar dit zijn de haren die je anders die week toch zou verliezen. Deze kuur is zuiverend, ontgiftend, tonifiërend en zuurstofrijk. Deze kuur bevat essentiële oliën van kaneel, gember en citroen.

Oxygenating: focus op haarverlies (past bij de periode 5 april - 26 mei).

Detoxen stimuleren de doorbloeding in de hoofdhuid, waardoor de klant een warm en branderig gevoel kan ervaren. Dit is geheel normaal en betekent dat de detox zijn werk doet. Om het brandende gevoel wat te verlichten, kun je wat Revitalizing Water op de haaraanzet sprayen.


Gebruik:


Deze producten mogen niet in aanraking komen met metaal.

Neem daarom altijd een houten lepel en meng in een houten, glazen of keramiek schaaltje. Gebruik geen gewoon kraanwater, maar gedemineraliseerd water. 

Voor het beste resultaat deze behandelingen 2x per week uitvoeren. 

Afdekken met een plastic mutsje.

Er wordt geadviseerd de detox op droog haar aan te brengen en vóór het wassen. Na de detox het haar altijd nawassen met de bijbehorende shampoo.

Gebruik de lotion iedere avond voordat je gaat slapen.

Instructies:

  1. Voeg in een niet-metalen kom 70-80 gr product toe
  2. Meng met ‘revitaliserend water’ of gedemineraliseerd water op kamertemperatuur om een gladde pasta te verkrijgen. Let op: noch de kom, noch het keukengerei mogen van metaal zijn.
  3. Spray ‘Revitalising Water’ op de haaraanzet en lengte van het haar.
  4. Het product met een kwast op de haaraanzet aanbrengen. Verleng over de lengtes door het mengsel te verdunnen om het vloeibaarder te maken.
  5. Masseer gedurende maximaal 2-3 minuten. Dek af met een mutsje of plasticfolie en laat 20 minuten inwerken.
  6. Spoel en was met shampoo.


Ingrediënten
: Aqua, Kaolin, Montmorillonite, Helianthus Annuus Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Sorbic Acid, Cetyl Palmitate, Citrus Limon Peel Oil, Alcohol, Citric Acid, Ethyl Lauroyl Arginate HCL, Cetearyl Wheat Straw Glycosides, Cetearyl Alcohol, Cassia Cinnamomum Leaf Oil, Zingiber Cassumunar Root Oil, Silica Calcium Fluoride, Calcium Phosphate, Calcium Sulfate, Iron Phosphate, Potassium Chloride, Potassium Phosphate, Potassium Sulfate, Magnesium Phosphate, Sodium Chloride, Sodium Phosphate, Sodium Sulfate, Glyceryl Laurate, CI 77492, CI 77491, Cinnamal, Limonene

verkoopadviesprijs:
Masker 320gr :  € 36,50

Best sold with

related-products-subtitle