ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
Rythme Roze Masker
  • Rythme Roze Masker-1
  • Rythme Roze Masker-2
  • Rythme Roze Masker-3

Terre de Couleur Rythme Roze Masker

Terug naar overzicht

€ --,-- Excl. btw

Rythme Roze Masker

Lees de volledige productomschrijving

Maak een keuze:

Productomschrijving

Dit product werkt het meest optimaal als set (klei shampoo en klei masker) en in kuur vorm.

Deze detox kuur is te gebruiken bij een droge hoofdhuid en gedevitaliseerd haar. De kuur versterkt, revitaliseert en verzacht zwak en droog haar en stimuleert de droge hoofdhuid. Deze kuur werkt zuiverend en ontgiftend.

Revitalizing: revitaliseren (past bij de periode 11 februari - 4 april).

Detoxen stimuleren de doorbloeding in de hoofdhuid, waardoor de klant een warm en branderig gevoel kan ervaren. Dit is geheel normaal en betekent dat de detox zijn werk doet. Om het brandende gevoel wat te verlichten, kun je wat Revitalizing Water op de haaraanzet sprayen.

Gebruik:

Deze producten mogen niet in aanraking komen met metaal.

Neem daarom altijd een houten lepel en meng in een houten, glazen of keramiek schaaltje. Gebruik geen gewoon kraanwater, maar gedemineraliseerd water. 

Voor het beste resultaat deze behandelingen 2x per week uitvoeren. 

Afdekken met een plastic mutsje.

Er wordt geadviseerd de detox op droog haar aan te brengen en vóór het wassen. Na de detox het haar altijd nawassen met shampoo.

Instructies:

  1. Voeg in een niet-metalen kom 70-80 gr product toe
  2. Meng met ‘revitaliserend water’ of gedemineraliseerd water op kamertemperatuur om een gladde pasta te verkrijgen. Let op: noch de kom, noch het keukengerei mogen van metaal zijn.
  3. Spray ‘Revitalising Water’ op de haaraanzet en lengte van het haar.
  4. Het product met een kwast op de haaraanzet aanbrengen. Verleng over de lengtes door het mengsel te verdunnen om het vloeibaarder te maken.
  5. Masseer gedurende maximaal 2-3 minuten. Dek af met een mutsje of plasticfolie en laat 20 minuten inwerken.
  6. Spoel en was met shampoo.

Ingrediënten: Aqua, Kaolin, Montmorillonite, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Sorbic Acid, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cetyl Palmitate, Alcohol, Ocimum Basilicum Leaf Oil, Ethyl Lauroyl Arginate HCL, Citric Acid, Salvia Sclarea Oil, Cetearyl Wheat Straw Glycosides, Cetearyl Alcohol, Sillica, Calcium Fluoride, Calcium Phosphate, Calcium Sulfate, Iron Phosphate, Potassium Chloride, Potassium Phosphate, Potassium Sulfate, Magnesium Phosphate, Sodium Chloride, Sodium Phosphate, Sodium Sulfate, Glyceryl Laurate, CI 77491, CI 77499, Eugenol, Linalool

Verkoopadviesprijs:
Masker 320gr :  € 36,50