ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
4 Seizoenen Kleimasker 750ml
  • 4 Seizoenen Kleimasker 750ml-1

Bio Hair 4 Seizoenen Kleimasker 750ml

Terug naar overzicht

€ --,-- Excl. btw

Het organische Kleimasker verbetert de grip door het haar ontvankelijker te maken. Het bevrijdt het haar en de hoofdhuid van verschillende gifstoffen.

Lees de volledige productomschrijving

Productomschrijving

Het organische 4 Seizoenen Kleimasker zuivert de hoofdhuid en het haar van gifstoffen. Ook verbetert dit masker de grip van plantaardige kleuringen. De krachtige mix bestaat uit groene klei (montmorilloniet), zeezout, jojoba-olie en essentiële oliën van Atlasceder, rozemarijn, rode tijmbloem en theeboom. Het masker bereidt de hoofdhuid en het haar effectief voor bij het aanbrengen van een eerste plantaardige kleuring.

De siliconen die aanwezig zijn in conventionele producten vormen een laagje rond het haar, waardoor de kleurpigmenten zich niet goed kunnen hechten. Hiermee loop je het risico op het uitlopen van de kleuren. Deze behandeling reinigt op duurzame wijze de opperhuid van de hoofdhuid. Het kleimasker kan daarom vóór elke plantaardige kleuring worden gebruikt als een uitstekende voorbereidende behandeling voor de hoofdhuid en het haar.

Gebruik:
  • Neem een ​​portie kleimasker met een houten spatel
  • Verdun met mineraalwater en meng in een geschikte kom (geen metaal)
  • Breng lijn voor lijn met een kwast aan op de hoofdhuid en op ongewassen haar, vermijd de gevoelige haarpunten 
  • Laat 20 minuten intrekken
  • Vervolgens uitspoelen en wassen met de 4 Seizoenen Shampoo 

Ingrediënten: 

Aqua, Montmorillonite, Pyrus Malus*, Maris Sal, Citric Acid, Sorbitan Caprylate, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Propanediol, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Cedrus Atlantic Bark Oil*, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*, Thymus Zygis Flower Oil*

*Ingrediënt afkomstig van de biologische teelt