ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
La Flamboyante 240gr. (Cuivré 6 - 43)
  • La Flamboyante 240gr. (Cuivré 6 - 43)-1
  • La Flamboyante 240gr. (Cuivré 6 - 43)-2

Louise XIV La Flamboyante 240gr. (Cuivré 6 - 43)

Terug naar overzicht

€ --,-- Excl. btw

La Flamboyante is een koper kleur

Lees de volledige productomschrijving

Productomschrijving

La Flamboyante is een koper kleur. Op licht haar geeft deze gel een zeer krachtige koperachtige reflectie met natuurlijke nuances. Deze gel verlicht niet. Op wit tot licht haar geeft het een flamboyant rood en op donker haar geeft het een koperen reflectie. Voeg PT1 toe voor een nog intenser resultaat op wit haar.

De permanente plantaardige kleurstoffen Louise XIV worden afgezet en bevestigd op het haar dankzij een gepatenteerde technologie, afgeleid van natuurlijke grondstoffen. Zonder de structuur van de haarvezel te veranderen, kleurt Louise XIV het haar en omhult het de haren voor een glanzend, zacht en zijdeachtig resultaat. De crème textuur en kant-en-klare formule is een echte innovatie in de wereld van plantaardige kleurstoffen. De kleuringen zijn eenvoudig aan te brengen en hebben een korte belichtingstijd. Louise XIV garandeert de reproduceerbaarheid van tinten, zonder lelijke reflecties in de loop van de tijd en biedt een perfecte stabiliteit van kleuren. Louise XIV bestaat voor 100% uit kleurstoffen van natuurlijke oorsprong en zijn gegarandeerd vrij van ammoniak, parabenen, oxidatoren en zware metalen. Alle kleuren zijn mengbaar met elkaar wat ervoor zorgt dat er een breed scala aan kleuren gebouwd kan worden.

Behandelingstijd: 45 tot 60 minuten

Ingrediënten: Aqua (Water), Lawsonia Inermis (Henna) Leaf Powder, Alcohol, Glycerin, Rubia Tinctorum Root Extract, Lawsonia Inermis (Henna) Extract, Lysine Hydrochloride, Maltodextrin, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid