ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
La Gourmande 240gr. (Châtain doré 4/5 - 3)
  • La Gourmande 240gr. (Châtain doré 4/5 - 3)-1
  • La Gourmande 240gr. (Châtain doré 4/5 - 3)-2

Louise XIV La Gourmande 240gr. (Châtain doré 4/5 - 3)

Terug naar overzicht

€ --,-- Excl. btw

La Gourmande is een hazelnootbruine kleur. Op wit haar kan een eerste stap nodig zijn vóór de La Gourmande-kleuring. Meng met PT3 voor een nog natuurlijker resultaat en optimale grip op wit haar.

Lees de volledige productomschrijving

Productomschrijving

La Gourmande is een hazelnootbruine kleur. Op wit haar kan een eerste stap nodig zijn vóór de kleuring. Meng met PT3 voor een natuurlijker resultaat en optimale grip op wit haar.

De permanente plantaardige kleurstoffen Louise XIV worden afgezet en bevestigd op het haar dankzij een gepatenteerde technologie, afgeleid van natuurlijke grondstoffen. Zonder de structuur van de haarvezel te veranderen, kleurt Louise XIV het haar en omhult het de haren voor een glanzend, zacht en zijdeachtig resultaat. De crème textuur en kant-en-klare formule is een echte innovatie in de wereld van plantaardige kleurstoffen. De kleuringen zijn eenvoudig aan te brengen en hebben een korte belichtingstijd. Louise XIV garandeert de reproduceerbaarheid van tinten, zonder lelijke reflecties in de loop van de tijd en biedt een perfecte stabiliteit van kleuren. Louise XIV bestaat voor 100% uit kleurstoffen van natuurlijke oorsprong en zijn gegarandeerd vrij van ammoniak, parabenen, oxidatoren en zware metalen. Alle kleuren zijn mengbaar met elkaar wat ervoor zorgt dat er een breed scala aan kleuren gebouwd kan worden.

Behandelingstijd: 60 tot 90 minuten

Ingrediënten: Aqua (Water), Lawsonia Inermis (Henna) Leaf Powder, Haematoxylum Campechianum Wood Extract, Spirulina Maxima Powder, Lawsonia Inermis (Henna) Extract, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Maltodextrin, Lysine Hydrochloride, Benzyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Dehydroacetic Acid