ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
La Lumineuse 200gr.
  • La Lumineuse 200gr.-1
  • La Lumineuse 200gr.-2

Louise XIV La Lumineuse 200gr.

Terug naar overzicht

€ --,-- Excl. btw

Lumineuse is een echte goudblonde kleur die op zichzelf kan worden gebruikt of kan worden gemengd met de gels en andere poeders uit de Louise XIV-lijn.

Lees de volledige productomschrijving

Productomschrijving

Lumineuse is een echte goudblonde kleur die op zichzelf kan worden gebruikt of kan worden gemengd met de gels en andere poeders uit de Louise XIV-lijn. Het geeft zeer subtiele, lichtgouden blonderingen. 

De permanente plantaardige kleurstoffen Louise XIV worden afgezet en bevestigd op het haar dankzij een gepatenteerde technologie, afgeleid van natuurlijke grondstoffen. Zonder de structuur van de haarvezel te veranderen, kleurt Louise XIV het haar en omhult het de haren voor een glanzend, zacht en zijdeachtig resultaat. De crème textuur en kant-en-klare formule is een echte innovatie in de wereld van plantaardige kleurstoffen. De kleuringen zijn eenvoudig aan te brengen en hebben een korte belichtingstijd. Louise XIV garandeert de reproduceerbaarheid van tinten, zonder lelijke reflecties in de loop van de tijd en biedt een perfecte stabiliteit van kleuren. Louise XIV bestaat voor 100% uit kleurstoffen van natuurlijke oorsprong en zijn gegarandeerd vrij van ammoniak, parabenen, oxidatoren en zware metalen. Alle kleuren zijn mengbaar met elkaar wat ervoor zorgt dat er een breed scala aan kleuren gebouwd kan worden.

Behandelingstijd: 45 tot 60 minuten

Ingrediënten:  Cassia Obovata Leaf Powder, Lawsonia Inermis Leaf Powder, Lawsonia Inermis Leaf Extract, Acacia Gum, Xanthan Gum, Haematoxilon Campechianum Wood Extract,Maltodextrine, Lysine Hydrochloride

Recent bekeken