ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
La Mystérieuse 200gr. (Châtain 3/4 - 1)
  • La Mystérieuse 200gr. (Châtain 3/4 - 1)-1
  • La Mystérieuse 200gr. (Châtain 3/4 - 1)-2

Louise XIV La Mystérieuse 200gr. (Châtain 3/4 - 1)

Terug naar overzicht

€ --,-- Excl. btw

La Mystérieuse is een donkerbruine kleur. Deze bijzondere nieuwe kleur in de plantenwereld kan in een enkele toepassing wit haar naar donkerbruin brengen. Dit kleurpoeder bevat geen indigo.

Lees de volledige productomschrijving

Productomschrijving

La Mystérieuse is een donkerbruine kleur. Deze bijzondere nieuwe kleur in de plantenwereld kan in een enkele toepassing wit haar naar donkerbruin brengen. Dit kleurpoeder bevat geen indigo.

De permanente plantaardige kleurstoffen Louise XIV worden afgezet en bevestigd op het haar dankzij een gepatenteerde technologie, afgeleid van natuurlijke grondstoffen. Zonder de structuur van de haarvezel te veranderen, kleurt Louise XIV het haar en omhult het de haren voor een glanzend, zacht en zijdeachtig resultaat. De crème textuur en kant-en-klare formule is een echte innovatie in de wereld van plantaardige kleurstoffen. De kleuringen zijn eenvoudig aan te brengen en hebben een korte belichtingstijd. Louise XIV garandeert de reproduceerbaarheid van tinten, zonder lelijke reflecties in de loop van de tijd en biedt een perfecte stabiliteit van kleuren. Louise XIV bestaat voor 100% uit kleurstoffen van natuurlijke oorsprong en zijn gegarandeerd vrij van ammoniak, parabenen, oxidatoren en zware metalen. Alle kleuren zijn mengbaar met elkaar wat ervoor zorgt dat er een breed scala aan kleuren gebouwd kan worden.

Ingrediënten: Polygonum Multiflorum Root Extract, Glycine Soja Extract, Trigonella Foenum Graecum Seed Powder, Indigofera Tinctoria Leaf Powder, Emblica Officinalis Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Powder, Charcoal Powder, Sodium Chloride, Illite, Kaolin, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum