ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
La Passionnée 200gr
  • La Passionnée 200gr-1

Louise XIV La Passionnée 200gr

Terug naar overzicht

€ --,-- Excl. btw

La Passionnée (5.66) is een echte rode kleur die alleen kan worden gebruikt of gemengd met de gels en andere poeders uit het Louise XIV assortiment. Het geeft een vurig rood.

Lees de volledige productomschrijving

Productomschrijving

La Passionnée (5.66) is een echte rode kleur die alleen kan worden gebruikt of gemengd met de gels en andere poeders uit het Louise XIV assortiment. Het geeft een vurig rood.

De permante plantaardige kleurstoffen van Louise XIV worden op het haar aangebracht en gefixeerd zonder de structuur van de haarvezel te veranderen. Ze omhullen en omhullen het haar voor een glanzend, zacht en zijdeachtig resultaat. Of je nu Passionate, Sumptuous, Mysterious, Ravishing, Luminous, Dreamy, Flamboyant of Gourmand bent, de uiteindelijke kleur hangt af van de tint en de aard van je haar en biedt een uniek resultaat voor elke vrouw.

Gebruiksaanwijzing: Voeg in een kom drie keer het gewicht van La Ravissante poeder in warm water (+/- 70), meng tot je een homogene vloeibare crème zonder klontjes verkrijgt. Nadat je het Louise XIV Purifying Mask hebt uitgespoeld, ontwar je al het haar en breng je het mengsel royaal aan op handdoekdroog haar.

Behandelingstijd: 60minuten                                                                                              Laat 1 uur intrekken onder een folie (of mutsje) en een warmtebron.

Ingrediënten: Glycine Soja Extract, Lawsonia Inermis Leaf Powder, Emblica Officinalis Fruit Extract, Haematoxylum Campechianum Wood Extract

Veiligheidsmaatregelen: Plantenpoeders zijn vluchtig, dus niet inademen bij het bereiden van het mengsel. Bij contact met de ogen grondig uitspoelen met schoon water. Voor uitwendig gebruik. Voer 48 uur voor gebruik een sensibilisatietest uit. Niet aanbrengen op open wonden, het lichaam, wimpers of wenkbrauwen. Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. Geen water in het zakje doen. Bereiden voor gebruik, niet bewaren. Controleer de temperatuur voor het aanbrengen om verbranding te voorkomen. Sluit het zakje goed na gebruik. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar.

Uitwendig gebruik - Doe 48 uur voor gebruik een gevoeligheidstest - Niet aanbrengen op wonden, het lichaam, wimpers of wenkbrauwen. Vermijd contact met de ogen.

 

Recent bekeken