ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
La Rêveuse 240gr. (blond 8/9 - 13)
  • La Rêveuse 240gr. (blond 8/9 - 13)-1
  • La Rêveuse 240gr. (blond 8/9 - 13)-2

Louise XIV La Rêveuse 240gr. (blond 8/9 - 13)

Terug naar overzicht

€ --,-- Excl. btw

La Rêveuse is een blonde kleur die perfect inzetbaar is bij met wit haar. Afhankelijk van de inwerktijd zorgt het voor licht gouden reflecties tot natuurlijk blond. Verlicht niet. Geeft een natuurlijk blond effect op een witte tot zeer lichte basis.

Lees de volledige productomschrijving

Productomschrijving

La Rêveuse is een blonde kleur die perfect inzetbaar is voor mensen met wit haar. Afhankelijk van de inwerktijd zorgt het voor licht gouden reflecties tot natuurlijk blond. Deze kleuring verlicht niet. La Rêveuse geeft een natuurlijk blond effect op een witte tot zeer lichte basis.

De permanente plantaardige kleurstoffen Louise XIV worden afgezet en bevestigd op het haar dankzij een gepatenteerde technologie, afgeleid van natuurlijke grondstoffen. Zonder de structuur van de haarvezel te veranderen, kleurt Louise XIV het haar en omhult het de haren voor een glanzend, zacht en zijdeachtig resultaat. De crème textuur en kant-en-klare formule is een echte innovatie in de wereld van plantaardige kleurstoffen. De kleuringen zijn eenvoudig aan te brengen en hebben een korte belichtingstijd. Louise XIV garandeert de reproduceerbaarheid van tinten, zonder lelijke reflecties in de loop van de tijd en biedt een perfecte stabiliteit van kleuren. Louise XIV bestaat voor 100% uit kleurstoffen van natuurlijke oorsprong en zijn gegarandeerd vrij van ammoniak, parabenen, oxidatoren en zware metalen. Alle kleuren zijn mengbaar met elkaar wat ervoor zorgt dat er een breed scala aan kleuren gebouwd kan worden.

Behandelingstijd: 30 tot 60 minuten

Ingrediënten: Aqua (Water), Alcohol, Lawsonia Inermis (Henna) Extract, Glycerin, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Maltodextrin, Lysine Hydrochloride, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid