ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
Hot oil massage kaars raspberry/black pepper
  • Hot oil massage kaars raspberry/black pepper-1

Hot oil massage kaars raspberry/black pepper

Terug naar overzicht

€ --,-- Excl. btw

Koop Massage Kaars met Aroma van Framboos en Zwarte Peper - Green Hair Distribution. Geniet van onze geurige en kalmerende massagekaarsen.

Lees de volledige productomschrijving

Maak een keuze:

Productomschrijving

Deze luxe massagekaars smelt samen in een weelderige warme massage olie en helpt u te ontspannen terwijl uw zintuigen worden gekalmeerd. Geparfumeerd met heerlijke rijpe sappige frambozen, vleugjes zwarte peper en verfrissende noten van sinaasappel en citroen, rustend op verwarmende kruidnagel, een vleugje jasmijn, patchouli, muskus en amber, ontworpen om de zintuigen te verjongen, terwijl de warme olie vervolgens efficiënt wordt geabsorbeerd door de huid, waardoor deze gevoed wordt, soepel aanvoelt en goddelijk ruikt. Barstensvol zoete en fruitige aroma's!

De voordelen en eigenschappen van de therapeutische botanische oliën en boters die speciaal voor deze massagekaarsen zijn geselecteerd, worden gemaximaliseerd omdat de toepassing van warmte de oliën helpt dieper in de huid door te dringen. Warmte kan helpen bij het verzachten van veel kwalen, zoals artritis en ontstekingen, en helpt het lichaam te ontspannen. Deze kaars:

  • Verzacht en kalmeert de huid en houdt de vochtbalans in stand
  • Kan worden gebruikt als massageolie, lichaamsolie, vochtinbrengende crème, gezichtsolie of zelfs als badolie
  • Creëert een prachtige, ontspannende en zintuiglijke sfeer en een werkelijk heerlijke Spa-ervaring om geest, lichaam en ziel te kalmeren

Aantal behandelingen:
60g - tussen 4 - 6 volledige lichaamsmassage behandelingen;

160g - tussen 10 - 12 volledige lichaamsmassage behandelingen.

Gebruik spaarzaam; een beetje is genoeg en beter voor het milieu!

Gebruik: 

  • Zorg ervoor dat de lont niet langer dan een cm is en dat de kaars niet op de tocht staat om roken te voorkomen. Steek de lont aan met een kaars aansteker. Verwijderd houden van brandbare oppervlakken.
  • Laat een smeltbad ontstaan tot aan de rand van het blikje. Smelt net genoeg voor een behandeling. Doof de vlam(men) en laat licht afkoelen. Zorg ervoor dat de olie niet te heet is voor gebruik.
  • Sprenkel de gesmolten olie lichtjes over de rug van uw hand, op het lichaam, en masseer in. Ontworpen om zich zachtjes als warme zijde over het lichaam te verspreiden. Zeer spaarzaam gebruiken.
  • Ter indicatie: voor elke volledige massagebehandeling van het lichaam is ongeveer 12 - 18 ml gesmolten product nodig.

ATTENTIE: Volg altijd de instructies op het etiket om een veilig gebruik te verzekeren. NIET langer laten  branden dan vermeld op het etiket van het product. Dit product is geen kamerkaars en mag niet als zodanig worden behandeld.

Vegan

Adviesverkoopprijs: € 15,95 (60 gram), € 24,95 (160 gram)

 

Product tags