ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
Nutritive water Damage Repair 200ml
  • Nutritive water Damage Repair 200ml-1

Terre de Couleur Nutritive water Damage Repair 200ml

Terug naar overzicht

€ --,-- Excl. btw

Een leave-in behandeling, licht van structuur, maar met een intense voeding. Voor droog, zeer droog, krullend, pluizig of beschadigd haar

Lees de volledige productomschrijving

Productomschrijving

Deze lichte leave-in conditioner voedt en hydrateert het haar intens en geeft een zijdezacht, glanzend resultaat. Deze leave-in conditioner herstelt en beschermt het haar en voorkomt breuk tijdens het borstelen. Deze leave-in spray is geschikt voor (zeer) droog, krullend, pluizig of beschadigd haar.

De actieve ingrediënten in deze leave-in spray zijn Biologische bamboe silicium, Zapote Mamey extract en citroenschil. Bamboe silicium helpt bij het vasthouden van water, waardoor het elastischer en beter beschermd tegen breuk is. Zapote Mamey extract bevat een unieke set carotenoïden (vormen van vitamine A) die de keratine in het haar voedt en berschermt. Het werkt als een natuurlijke conditioner die het haar revitaliseert en versterkt vanaf de wortel. Het bevat een hoog gehalte aan oliezuur, het houdt water vast, hydrateert en levert essentiële voedingsstoffen aan droog haar. Citroenschil is rijk aan vitamine B en C, foliumzuur en mineralen als magnesium, calcium en fosfor. Dit zorgt ervoor dat dof haar weer glans en volume krijgt.

Gebruik:

  • 4-5 verstuivingen bij de wortels op nat haar na het wassen of op droog haar voor het borstelen
  • Dagelijks gebruik
  • Ideaal om te refreshen

Ingrediënten: Aqua, achras sapota fruit/zaad extract, glycerine, sorbinezuur, bambusa arundinacea stam extract, decyl glucoside, glyceryl lauraat, citroenzuur, galactoarabinan, citrus limon peel extract.

Adviesverkoopprijs: €18,50