Organic & Natural
100% Greenwash Free
Door kappers voor kappers
Review Logo @
TRAININGEN
0
Organic & Natural
100% Greenwash Free
Door kappers voor kappers

Plantenkleuring "Augustus" 300gr.

Bio Hair Plantenkleuring "Augustus" 300gr.
Productomschrijving
BESCHRIJVING

Deze natuurlijke kleuring is samengesteld uit henna en versterkt met Indiase madder, indigo, koffie en verrijkt met Ayurvedische planten om een iriserende rode tint te ontwikkelen.

Deze samenstelling wordt gestabiliseerd met minder dan 1% natrium picramaat om het koper te intensiveren en rode en blijvende reflecties te ontwikkelen. We hebben ervoor gekozen om dit minerale ingrediënt, essentieel om intense tinten te verkrijgen en te repareren, te integreren in zeer kleine hoeveelheden die geen gevaar vormen voor de gezondheid.

Alleen gebruikt, zal deze kleuringsbehandeling een iriserende rode tint geven op wit haar. Toegepast op donker haar, krijgen we een verleidelijk roodbruin. Toegepast in dubbele toepassing op wit haar, zal het dienen als een haak om donkere bases te bereiken met intense reflecties.

GEBRUIKSAANWIJZING:

Alleen gebruikt, geeft het een iriserende rode reflectie van 75 minuten. Om zoveel mogelijk intensiteit te verkrijgen, moet de tijd van 90 minuten worden onderbroken en moet de bewerking regelmatig worden herhaald om de grip te consolideren.

Voor een iets iriserendere rendering kunnen we dan 10% van "November" toevoegen

In eenvoudige toepassing op een natuurlijk donker haar krijgen we een mooie bruinrode. Op wit haar zal het perfect associëren met "November" tot "bruin" en iriserend zonder deze rode tinten donkerder te maken of met "December" om meer donkerder te worden.

Het zal worden gebruikt in de eerste toepassing, vervolgens gevolgd door "December" of "Januari" voor donkerdere tinten, die een donkerbruin kunnen bereiken.

Ingrediënten:
LAWSONIA INERMIS (HENNA) BLADEXTRACT, INDIGOFERA TINCTORIA (INDIGO) BLADEXTRACT, RUBIA CORDIFOLIA (MADDER) WORTELPOEDER, ACACIA CONCINNA (SHIKAKAI) FRUITEXTRACT, EMBLICA OFFICINALIS (AMLA) FRUITEXTRACT, ACACIA CATECHU (CATECHU) SCHORSPOEDER, COFFEA ARABICA (KOFFIE) FRUITEXTRACT, NATRIUM PICRAMAAT, ECLIPTA PROSTRATA (MAHAKANNI) BLADEXTRACT

Productspecificaties

EAN
3770011206070

Eerder door jou bekeken: