ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
Plantenkleuring "Augustus" 300gr.
  • Plantenkleuring "Augustus" 300gr.-1
  • Plantenkleuring "Augustus" 300gr.-2

Bio Hair Plantenkleuring "Augustus" 300gr.

Terug naar overzicht

€ --,-- Excl. btw

Plantenkleuring "Augustus"

Lees de volledige productomschrijving

Productomschrijving

Deze natuurlijke kleuring is samengesteld uit henna, versterkt met Indiase madder, indigo, koffie en verrijkt met Ayurvedische planten om een iriserende rode tint te ontwikkelen. Deze samenstelling wordt gestabiliseerd met minder dan 1% natrium picramaat om het koper te intensiveren en rode en blijvende reflecties te ontwikkelen. Er is voor gekozen om dit minerale ingrediënt, essentieel om intense tinten te verkrijgen en te repareren, te integreren in zeer kleine hoeveelheden die geen gevaar vormen voor de gezondheid.

Alleen gebruikt, zal deze kleuring een iriserende rode tint geven op wit haar. Toegepast op donker haar, krijg je een verleidelijke roodbruine tint. Toegepast in dubbele kleuring op wit haar te gebruiken als voorpigmentatie om donkere bases te bereiken met intense reflecties.

Gebruik:

  • Alleen gebruikt geeft het een iriserende rode reflectie. De inwerktijd is 75 minuten. Om zoveel mogelijk intensiteit te verkrijgen, moet de tijd van 90 minuten worden onderbroken en moet de bewerking regelmatig worden herhaald om de grip te consolideren. Voor een iets iriserendere rendering kunnen je dan 10% van "November" toevoegen.
  • In enkelvoudige toepassing op natuurlijk donker haar krijg je een mooie bruinrode kleur. Op wit haar zal het perfect combineren met "November" tot bruin en iriserend zonder deze rode tinten donkerder te maken, of met "December" om meer donkerder te worden.
  • Het kan gebruikt worden in de eerste toepassing, vervolgens gevolgd door "December" of "Januari" voor donkerdere tinten, die een donkerbruin kunnen bereiken.

Ingrediënten:

Lawsonia Inermis (Henna) Leaf Extract, Indigofera Tinctoria (Indigo) Leaf Extract, Rubia Cordifolia (Madder) Root Powder, Acacia Concinna (Shikakai) Fruit Extract, Emblica Officinalis (Amla) Fruit Extract, Acacia Catechu (Catechu) Bark Powder,  Coffea Arabica (Coffee) Fruit Extract, Sodium Picramate, Eclipta Prostrata (Mahakanni) Leaf Extract