ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
Plantenkleuring "Februari" 300gr.
  • Plantenkleuring "Februari" 300gr.-1
  • Plantenkleuring "Februari" 300gr.-2

Bio Hair Plantenkleuring "Februari" 300gr.

Terug naar overzicht

€ --,-- Excl. btw

Plantenkleuring "Februari"

Lees de volledige productomschrijving

Productomschrijving

Deze natuurlijke kleuring met Ayurvedische planten en Indiase bes heeft een sterke regenererende en verzorgende kracht voor het haar en de hoofdhuid. Deze vrucht die therapeutisch in India wordt geconsumeerd, is een uitstekende bloedverdunner en werkt hierdoor ook zeer gunstig om de bloedcirculatie van de hoofdhuid opnieuw te activeren.

Deze kleuring kan op zichzelf worden gebruikt om diepgaande verzorging te bieden aan een extreem droge hoofdhuid en om krullend haar te verzachten. Het geeft een zeer naturaliserende touch aan licht haar met een licht beige effect. In sommige recepten kan het in kleine hoeveelheden worden toegevoegd om een betere fixatie van indigo's mogelijk te maken. Het is om al deze redenen dat dit magische ingrediënt een integraal onderdeel is van de shampoo samenstellingen, verzorgings- en stylingproducten van Bio Hair.

Gebruik:
  • We raden aan om "Februari" met "Maart" te combineren voor een diepe verzorging van de hoofdhuid en het haar zonder deze te verzwaren. Ook geeft deze combinatie een schitterende glans aan grijs haar. 
  • In geval van chemisch gekleurd haar raden we aan om alleen "Maart" te gebruiken.
  • In combinatie met de kleuren "December" en "Januari" tot 10%, kan het indigo's repareren voor donkere tot zeer donkere tinten

Ingrediënten:

Emblica Officinalis Fruit Extract