Organic & Natural
100% Greenwash Free
Door kappers voor kappers
Review Logo @
TRAININGEN
0
Organic & Natural
100% Greenwash Free
Door kappers voor kappers

Plantenkleuring "Februari" 300gr.

Bio Hair Plantenkleuring "Februari" 300gr.
Productomschrijving
BESCHRIJVING

Deze natuurlijke kleuring met Ayurvedische planten heeft een sterke regenererende kracht. Ontworpen op basis van Indiase bes, heeft het veel deugden. De regenererende kracht zal zorg brengen aan het haar en de hoofdhuid. Deze vrucht die therapeutisch in India wordt geconsumeerd, is in uitstekende bloedverdunner, hierdoor zal het ook zeer gunstig zijn om de microbloedcirculatie van haar in de herfst opnieuw te activeren.

Het kan alleen worden gebruikt om diepgaande zorg te bieden voor extreem droge hoofdhuiden en om krullend, kroeshaar te verzachten... Het geeft een zeer "naturaliserende" touch aan licht haar met een licht beige effect. Toegevoegd in kleine hoeveelheden aan sommige recepten, maakt het een betere fixatie van indigo's mogelijk.

Het is om al deze redenen dat dit magische ingrediënt een integraal onderdeel is van al onze shampoosamenstellingen, verzorgings- en stylingproducten.

GEBRUIKSAANWIJZING

We raden aan om het met "Maart" te gebruiken om een diepe verzorging van de hoofdhuid en het haar volledig veilig te garanderen. Tussen hen brengen ze een mooie balans om alle voordelen te bieden zonder de nadelen voor het fijnste haar, de olieachtige trends ... om niet te veel te wegen. Dit mengsel garandeert ook de beginkleur van wit haar dat "Maart" soms de neiging zou hebben om heel licht te veranderen. Op verlicht haar vormen ze een patina van schittering.

Pas echter op voor chemisch zeer gemodificeerd haar omdat de natuur zijn grenzen heeft. In deze gevallen raden we aan om alleen MAART te gebruiken.

In combinatie met "December" en "Januari" tot 10%, stelt het u in staat om indigo's te repareren voor donkere tot zeer donkere tinten.

Ingrediënten:
EMBLICA OFFICINALIS FRUIT EXTRACT

Productspecificaties

EAN
3770011206001

Eerder door jou bekeken: