Organic & Natural
100% Greenwash Free
Door kappers voor kappers
Review Logo @
TRAININGEN
0
Organic & Natural
100% Greenwash Free
Door kappers voor kappers

Plantenkleuring "Juli" 300gr.

Bio Hair Plantenkleuring "Juli" 300gr.
Productomschrijving
BESCHRIJVING

Deze kleurbehandeling bestaat uit henna en Indiase madder om de intensiteit te verhogen om een rood koper te bereiken.

Deze samenstelling wordt gestabiliseerd met minder dan 1% natrium picramaat om het koper te intensiveren en rode en blijvende reflecties te ontwikkelen. We hebben ervoor gekozen om dit minerale ingrediënt, essentieel om intense tinten te verkrijgen en te repareren, te integreren in zeer kleine hoeveelheden die geen gevaar vormen voor de gezondheid.

 

Deze natuurlijke kleur geeft een sprankelend koperrood! Aangebracht op een matig donker haar om een mahoniebruin te verkrijgen, op een donkerder haar zal het plaatsmaken voor een chocoladebruine gourmet. Op wit haar zal het dienen als een haak om bases van bruin tot donkerbruin te bereiken bij het werken in dubbele toepassing.

GEBRUIKSAANWIJZING

Alleen gebruikt, JULI kunt u een rood koper bereiken van 30min tot 45min, voorbij en afhankelijk van het haar, zal het meer en meer opwarmen totdat het een roodoranje bereikt.

Voor een sneller rood-oranje resultaat kan het zich ook mengen met "Augustus"

In eenvoudige toepassing op een natuurlijk donker haar krijgen we een mooie mahonie. Op wit haar zal hij perfect associëren met "Oktober" om "bruin" te worden zonder deze warme tinten donkerder te maken of met "Januari" om meer donkerder te worden.

Het zal worden gebruikt in de eerste toepassing en vervolgens gevolgd door "December" of "Januari" voor donkerdere tinten, die een donkerbruin kunnen bereiken.

Ingrediënten:
LAWSONIA INERMIS (HENNA) BLADEXTRACT, CASSIA SENNA (SENNA) BLADEXTRACT, RUBIA CORDIFOLIA (MADDER) WORTELPOEDER, EMBLICA OFFICINALIS (AMLA) FRUITEXTRACT, NATRIUM PICRAMAAT

Productspecificaties

EAN
3770011206063

Eerder door jou bekeken: