ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
Plantenkleuring "Juli" 300gr.
  • Plantenkleuring "Juli" 300gr.-1
  • Plantenkleuring "Juli" 300gr.-2

Bio Hair Plantenkleuring "Juli" 300gr.

Terug naar overzicht

€ --,-- Excl. btw

Plantenkleuring "Juli"

Lees de volledige productomschrijving

Productomschrijving

Deze kleurbehandeling bestaat uit henna en Indiase madder om de intensiteit te verhogen en om een rood koper te bereiken. Deze samenstelling wordt gestabiliseerd met minder dan 1% natrium picramaat om het koper te intensiveren en rode en blijvende reflecties te ontwikkelen. We hebben ervoor gekozen om dit minerale ingrediënt, essentieel om intense tinten te verkrijgen en te repareren, te integreren in zeer kleine hoeveelheden die geen gevaar vormen voor de gezondheid.

Deze natuurlijke kleur geeft een sprankelend koperrood! Aangebracht op matig donker haar om een mahoniebruin te verkrijgen, op donkerder haar zal het plaatsmaken voor een chocoladebruine kleur. Op wit haar zal het dienen als een haak om bases van bruin tot donkerbruin te bereiken bij het werken in dubbele toepassing.

Gebruik:
  • Alleen gebruikt bereik je met "Juli" een koperrode kleur. Van 30 tot 45 minuten inwerktijd, zal het afhankelijk van het haar meer en meer opwarmen tot dat het een rood-oranje kleur bereikt. Voor een sneller rood-oranje resultaat kan "Juli" ook gecombineerd worden met "Augustus"
  • In een eenvoudige toepassing op natuurlijk donker haar krijg je een mooie mahonie kleur. Op wit haar zal hij perfect combineren met "Oktober" om bruin te worden, zonder de warme tinten donkerder te maken. Ook te combineren met "Januari" om nog donkerder te worden
  • Het kan gebruikt worden als eerste toepassing en vervolgens gevolgd door "December" of "Januari" voor donkerdere tinten, die een donkerbruin kunnen bereiken

Ingrediënten:

Lawsonia Inermis Leaf Extract, Hoematoxylon Caompechianum Powder, Capsicum Annuum Fruit Powder

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »