Organic & Natural
100% Greenwash Free
Door kappers voor kappers
Review Logo @
TRAININGEN
0
Organic & Natural
100% Greenwash Free
Door kappers voor kappers

Plantenkleuring "Juni" 300gr.

Bio Hair Plantenkleuring "Juni" 300gr.
Productomschrijving

Deze kleurbehandeling bestaat alleen uit pure henna en gestabiliseerd met minder dan 1% natrium picramaat om intens en duurzaam koper te bereiken. We hebben ervoor gekozen om dit minerale ingrediënt, essentieel om intense tinten te verkrijgen en te repareren, te integreren in zeer kleine hoeveelheden die geen gevaar vormen voor de gezondheid.

Alleen gebruikt geeft het een prachtig intens koper op wit haar. Aangebracht op een donker haar brengt het een verleidelijke karamelreflectie. Op wit haar zal het dienen als een haak om lichtbruin te bereiken bij het werken in dubbele toepassing.

Gebruik:

Alleen gebruikt, JUNI kunt u een intens koper te verkrijgen tussen 20min en 30min afhankelijk van het haar.

Op donker haar zal het de basis voldoende verwarmen om ons soms het verlichtende effect te geven dat wordt gezocht voor een lichtere visual van ongeveer een tint tot een tint en een half.

Het zal perfect samenwerken met "Oktober" voor warme lichte kastanjes, "Januari" voor donkere warme kastanjes maar ook "November" voor meer neutrale lichte kastanjes. Gebruikt in dubbele toepassing met "Januari" en "December", zal het veel donkerdere en neutralere tonen bereiken.

Ingrediënten:

Productspecificaties

EAN
3770011206056

Eerder door jou bekeken: