ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
Shampoo groothandel

Shampoo groothandel

Denk jij erover om met jouw kapperszaak de overstap naar eco te maken? Of misschien heb je de overstap al gemaakt, maar ben je op zoek naar een geschikte of nieuwe groothandel die jou precies de producten voor jouw salon kan bieden waar je naar op zoek be

Bij groothandel Green Hair Distribution vind je gegarandeerd dé shampoo selectie waar je naar op zoek bent. Green Hair Distribution is speciaal opgericht voor kappers die graag op een écht groene manier willen werken. Dus wanneer jij op zoek bent naar een groothandel met een mooi eco shampoo aanbod, zit je bij Green Hair Distribution op de juiste plek. Voor welk merk shampoo je bij onze groothandel ook kiest, elk merk is uitsluitend geformuleerd met de meest natuurlijke ingrediënten.

Groothandel voor kwalitatieve en ecologische shampoo

Het gebruik van een ecologische shampoo kan echt wonderen doen voor de gezondheid van het haar. En als salon wil je er natuurlijk voor zorgen dat jij beschikt over een selectie van kwalitatieve en ecologische shampoos, waarmee jij jouw klanten de verzorging kunt bieden de ze verdienen. Geef jij de voorkeur aan ecologische producten in jouw salon, zoals een eco shampoo van een betrouwbare groothandel? Koop dan jouw shampoo selectie in bij groothandel Green Hair Distribution. Ongeacht of je nu op zoek bent naar een shampoo mét of een shampoo zonder proteïne van onze groothandel, bij Green Hair Distribution vind je ongetwijfeld de shampoo waar je naar op zoek bent.

Eco shampoo kopen bij duurzame groothandel

Voor de optimale verzorging van elk haartype is een kwalitatieve eco shampoo met eerlijke en schone ingrediënten essentieel. Zoals je misschien wel zult weten, is bij het gebruik van een goede eco shampoo het meenemen van de hoofdhuid erg belangrijk. Een gezonde hoofdhuid legt namelijk de basis voor gezond en glanzend haar. De juiste ecologische shampoo is perfect voor de meest optimale verzorging van jouw hoofdhuid. Voor een goede groothandel met een divers eco shampoo aanbod, koop je de producten voor jouw salon(s) in bij Green Hair Distribution.

De beste groothandel voor eco shampoo

Als je op zoek bent naar de mooiste ecologische producten van de beste kwaliteit voor in jouw salon(s), dan koop je jouw eco shampoo en andere producten in bij Green Hair Distribution. Bij shampoo groothandel Green Hair Distribution ontdek je uitsluitend kwalitatieve eco shampoos van de mooiste eco gecertificeerde en eco vriendelijke merken. Wanneer je jouw shampoo selectie inkoopt bij Green Hair Distribution, kun je ervan op aan dat deze shampoos uitsluitend geformuleerd zijn met natuurlijke ingrediënten. Neem voor meer informatie contact op via [email protected] of +31(0)85-0437908.

Vanuit onze visie en bewezen kwaliteit verkopen wij alleen maar producten die daadwerkelijk ECHT vrij zijn van schadelijke stoffen. 

Alle producten zijn 100% vrij van: Parabenen - Sulfaten- Siliconen

Veel van onze producten dragen de volgende keurmerken!