ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
BIO HAIR

BIO HAIR

Ben jij voor jouw salon(s) op zoek naar een nieuw merk dat een prachtige productlijn heeft voor de meest optimale haarverzorging en styling? Wellicht is Bio Hair dan wel precies het haarmerk van hoge kwaliteit waar jouw salon naar op zoek is.

Bio Hair heeft een mooie collectie van uiteenlopende producten die een bewezen stimulerend effect hebben op het haar en bovendien kunnen helpen bij het creëren van de perfecte krul. Van een fijne styling gel en voedende shampoo tot aan een luxe 4 seizoenen olie en diverse plantenkleuringen – Bio Hair heeft het allemaal! Wanneer jij graag uitsluitend óf zoveel mogelijk eco vriendelijke producten wilt gebruiken in jouw salon, mag Bio Hair zeker niet ontbreken! 

Bio Hair producten voor krullen 

Haarverzorgings- en stylingproducten die niet alleen eco vriendelijk zijn maar ook nog eens perfect zijn voor krullend haar? In dat geval is het merk Bio Hair een echte aanwinst voor jouw haarsalon. Afgezien van het feit dat alle Bio Hair producten helemaal vrij zijn van schadelijke stoffen en ingrediënten, hebben de uiteenlopende producten van dit merk een bewezen effect op de gezondheid van het haar en krul. Goed om te weten wanneer je producten van Bio Hair wilt kopen voor in jouw kapperszaak: het merk heeft naast gewone verpakkingen van een aantal producten ook grootverpakkingen.  

 

Bio Hair producten kopen online 

Voor de optimale verzorging van (krullend) haar is het gebruik van de juiste producten in jouw salon essentieel. Wat ons betreft gaat het in zo’n geval om haarproducten van hoge kwaliteit die vrij zijn van schadelijke ingrediënten en daarmee dus het beste in het haar naar boven halen. Bio Hair kopen kan interessant zijn wanneer je op zoek bent naar een merk met producten die krachtig maar toegankelijk zijn voor een breed publiek. Bovendien beschikt dit merk ook over een prachtige selectie van plantenkleuringen. Een plantenkleuring is ideaal voor wanneer je op zoek bent naar een manier van kleuren die zorgt voor prachtige resultaten maar tegelijkertijd het haar niet beschadigt. 

Bio Hair kopen bij Green Hair Distribution 

Overtuigd en Bio Hair producten kopen bij Green Hair Distribution maar heb je behoefte aan advies? Voor advies of het stellen van vragen neem je eenvoudig contact op door een mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar +31(0)85-0437908. We adviseren je graag op basis van jouw type salon en werkwijze. Bio Hair producten online (in)kopen doe je bij de kappers groothandel Green Hair Distribution. 

Vanuit onze visie en bewezen kwaliteit verkopen wij alleen maar producten die daadwerkelijk ECHT vrij zijn van schadelijke stoffen. 

Alle producten zijn 100% vrij van: Parabenen - Sulfaten- Siliconen

Veel van onze producten dragen de volgende keurmerken!