ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
PRAKTIJK - PLANTENKLEURING
  • PRAKTIJK - PLANTENKLEURING-1

PRAKTIJK - PLANTENKLEURING

Terug naar overzicht

€ --,-- Excl. btw

Door natuurlijke kleurstoffen te gebruiken in plaats van chemische alternatieven, houd je het haar en de hoofdhuid gezond. Na deze training weet jij precies hoe je een plantenkleuring gebruikt en hoe je het haar op de juiste manier verzorgt.

Lees de volledige productomschrijving

Maak een keuze:

Productomschrijving

Als kapper streef je ernaar om je klanten de beste ervaring en resultaten te geven. Maar heb je wel eens nagedacht over de mogelijk gevaarlijke effecten van de chemische haarkleurmiddelen die je gebruikt? Natuurlijke haarkleuringen op basis van plantenpigmenten en mineralen bieden een veilig en gezond alternatief met veel voordelen ten opzichte van traditionele chemische kleuringen. Door natuurlijke kleurstoffen te gebruiken in plaats van chemische alternatieven, kun je het haar zorgeloos kleuren en houd je het haar en de hoofdhuid gezond. Na de praktijktraining weet jij precies hoe je een plantenkleuring gebruikt en hoe je het gekleurde haar op de juiste manier verzorgt. Tijdens deze training leer je:

  • Kleuranalyse doen op verschillende modellen en kleur bepalen
  • Bepalen met welke soort kleuring je gaat werken
  • Plantenkleuring aanbrengen
  • Theorie over plantenkleuringen

Deze praktijktrainingen worden gegeven op de locaties PureLou Den Bosch en PureLou Breda. De training start om 10.00 en duurt tot ongeveer 15.00, inclusief lunch. Wij vragen je om een eigen model mee te nemen.

PureLou Den Bosch
Vughterstraat 75, 5211 EZ 's-Hertogenbosch

PureLou Breda
Wilhelminastraat 18, 4818 SG Breda