ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
Terre de Couleur

Terre de Couleur

Als groothandel is Green Hair Distribution onder andere de trotse distributeur van eco vriendelijk merk Terre de Couleur. Als eco vriendelijke kappers groothandel staan wij voor de meest optimale en hoogwaardige verzorging en styling van haar.

Wij geloven namelijk dat de beste resultaten behaald worden door eerlijke en natuurlijke haarverzorging. Om die reden hebben wij ervoor gekozen om uitsluitend 100% natuurlijke en eco vriendelijke producten te verkopen aan kappers en salons. Op die manier hopen wij hen een handje te helpen in het duurzaam en groen ondernemen binnen de kappersbranche. Terre de Couleur is een van de prachtige merken die wij mogen distribueren. Bekijk de website voor het volledige aanbod.

Eco vriendelijke producten van Terre de Couleur

Terre de Couleur is een biologisch merk van hoge kwaliteit met producten die uitermate geschikt zijn voor krullend haar. Zo heeft het merk onder andere producten in haar collectie die speciaal zijn ontwikkeld voor dik, zeer beschadigd en/of intens krullend haar. Daarnaast zijn de producten van Terre de Couleur ook geschikt voor andere haartypen. Naast een uitgebreid assortiment van verzorgingsproducten, heeft Terre de Couleur ook een prachtige selectie van plantenkleuringen. Kortom: wanneer jouw salon zich inzet voor de meest optimale en eco vriendelijke haarverzorging en styling, mogen de producten van Terre de Couleur zeker niet in jouw salon ontbreken!

Terre de Couleur producten kopen bij groothandel

Producten van Terre de Couleur kopen als kapper doe je eenvoudig via groothandel Green Hair Distribution. Alle producten van Terre de Couleur zin 100% natuurlijk en in het bijzonder geschikt voor krullend haar. Het merk heeft een uiteenlopende collectie met diverse verzorgingssets variërend van intens verzorgende haarmaskers tot aan diep reinigende shampoos. De verzorgingssets zijn ook zeer geschikt om in te zetten als krachtige detox. Het merk beschikt over verschillende sets met elk hun eigen werking. Bekijk onze website voor het volledige aanbod. Terre de Couleur producten kopen voor in jouw salon doe je bij Green Hair Distribution.

Vragen of hulp nodig bij Terre de Couleur producten online kopen?

Interesse in het gebruik van Terre de Couleur producten in jouw salon? Na registratie kun je de producten van Terre de Couleur en eventuele andere eco vriendelijke merken eenvoudig online kopen bij Green Hair Distribution. Heb je vragen of wil je graag advies over het kopen van de juiste Terre de Couleur producten voor in jouw salon? Neem contact op via [email protected] en we helpen je graag verder.

Vanuit onze visie en bewezen kwaliteit verkopen wij alleen maar producten die daadwerkelijk ECHT vrij zijn van schadelijke stoffen. 

Alle producten zijn 100% vrij van: Parabenen - Sulfaten- Siliconen

Veel van onze producten dragen de volgende keurmerken! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »