ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
PRAKTIJK -  DETOX & ELIXER
  • PRAKTIJK -  DETOX & ELIXER-1

PRAKTIJK - DETOX & ELIXER

Terug naar overzicht

€ --,-- Excl. btw

Om de hoofdhuid te revitaliseren en de haargroei te bevorderen, is een detox behandeling van tijd tot tijd essentieel. Na deze praktijktraining weet jij precies hoe je de juiste detox of elixer treatment bepaalt en toepast.

Lees de volledige productomschrijving

Maak een keuze:

Productomschrijving

Een gezonde hoofdhuid is de basis voor weelderig, levendig haar. Maar door het toenemende gebruik van chemische stylingproducten en irriterende stoffen wordt de hoofdhuid constant aangevallen. De ophoping van gifstoffen, dode huidcellen en overtollige olie op de hoofdhuid kan na verloop van tijd leiden tot irritatie, roos en haaruitval. Om de hoofdhuid te revitaliseren en de haargroei te bevorderen, is een detox behandeling van tijd tot tijd essentieel. Na de praktijktraining weet jij precies hoe je de juiste treatment bepaalt en toepast. Tijdens deze training leer je:

  • Hoofdhuidanalyse doen en een passende treatment bepalen
  • Detox of elixer aanbrengen
  • Hoofdhuidmassage toepassen
  • Wasmassage geven

Deze praktijktrainingen worden gegeven op de locaties PureLou Den Bosch en PureLou Breda. De training start om 10.00 en duurt tot ongeveer 14.00, inclusief lunch. Wij vragen je om een eigen model mee te nemen.

PureLou Den Bosch
Vughterstraat 75, 5211 EZ 's-Hertogenbosch

PureLou Breda
Wilhelminastraat 18, 4818 SG Breda