ORGANIC & NATURAL
100% GREENWASH FREE
SALON ONLY
DOOR KAPPERS VOOR KAPPERS
LOUISE XIV

LOUISE XIV

Ben jij voor jouw kapperssalon(s) aan het rondkijken voor een merk dat 100% natuurlijk is waarmee je jouw assortiment van haarverzorgings- en stylingproducten kan uitbreiden?

Misschien is het merk Louise XIV dan wel een mooie toegevoegde waarde op jouw huidige selectie. Het merk Louise XIV combineert wetenschappelijke vaardigheden met de kracht van de natuur. Ontstaan vanuit het idee dat het mogelijk moet zijn om een kwalitatieve productlijn op te zetten die 100% natuurlijk is. Ook is het gebruiksgemak van kappers meegenomen in de ontwikkeling van de hoogwaardige producten. Wanneer je zoekt naar producten die gemakkelijk aan te brengen en uit te spoelen zijn, zit je bij Louise XIV van Green Hair Distribution goed. 

De mooiste eco producten van Louise XIV

Een prachtige haarverzorgingscollectie van uiteenlopende producten: dat is precies wat Louise XIV is. Met diverse soorten shampoos, leave-in care, regenererende maskers en plantaardige oliën biedt Louise XIV een volledig scala aan eco vriendelijke behandelingen. Zo is het Louise XIV Purifying Mask ontworpen om het haar niet alleen te reinigen, maar ook voor te bereiden op de behandelingen van plantaardige kleurstoffen. De mooiste producten van Louise XIV voor in jouw haarsalon koop je in bij groothandel Green Hair Distribution. 

100% natuurlijke producten kopen van Louise XIV 

Voor de optimale haarverzorging adviseren wij uitsluitend het gebruik van hoogwaardige en 100% natuurlijke producten. Bij groothandel Green Hair Distribution verkopen we daarom uitsluitend eco vriendelijke producten. Je kunt er dus van op aan dat de haarproducten van Louise XIV helemaal vrij zijn van schadelijke stoffen en daarmee het haar optimaal verzorgen. Zo is het Louise XIV Intense Nourishing Care haarmasker ontwikkeld voor het herstellen en voeden van beschadigd of gedevitaliseerd haar. Geformuleerd met onder andere Mirabelle-pruimenolie voor intens voedende en hydraterende eigenschappen. 

Louise XIV online kopen bij groothandel GHD

Enthousiast geworden en diverse producten van Louise XIV online kopen bij Green Hair Distribution ter aanvulling op de huidige producten in jouw salon? Overweeg bij het bestellen ook zeker om de 100% plantaardige plantenkleuringen of kleurstofpoeders aan te schaffen. De perfecte producten voor wanneer je haar kleurt met een optimaal resultaat, zonder het te beschadigen. Zonder de structuur van de haarvezel te veranderen, kleuren de Louise XIV grondstofpoeders het haar door het te omhullen voor een glanzend en zijdezacht resultaat. Louise XIV haarproducten online kopen doe je eenvoudig en snel bij Green Hair Distribution. Meer weten of advies nodig? Neem contact op over het online kopen van Louise XIV door te mailen naar [email protected] of te bellen naar +31(0)85-0437908.

Vanuit onze visie en bewezen kwaliteit verkopen wij alleen maar producten die daadwerkelijk ECHT vrij zijn van schadelijke stoffen. 

Alle producten zijn 100% vrij van: Parabenen - Sulfaten- Siliconen

Veel van onze producten dragen de volgende keurmerken!